“Apple gaat een Apple Watch “Pro” introduceren”

Apple Watch "Pro"

“Apple gaat een Apple Watch “Pro” introduceren”

Apple gaat naar verluidt een Apple Watch “Pro” introduceren, met een prijskaartje dat vergelijkbaar is met de iPhone Pro-series.

Apple Watch "Pro"

Apple werkt naar verluidt aan een nieuwe set Apple Watch-collecties, en uit de gelekte info die tot nu toe is vrijgegeven, kan men concluderen dat de smartwatch boordevol nieuwe functies komt te zitten. Maar naast het betoverende nieuws zien we wel een nieuw verhoogd prijskaartje, en volgens bronnen zal het slimme horloge niet goedkoop zijn.

De aankomende Apple Watch zal heel anders zijn dan de Series 7, en het Amerikaanse bedrijf gaat naar verluidt “de Apple Watch een ‘Pro’-niveau geven.”

Het pro-achtervoegsel betekent nieuwe en verbeterde functies, waaronder een groter scherm, een meer onbreekbaar scherm, een langere levensduur van de batterij, betere metalen bekleding en verbeterde zwem- en wandeltracking. Het woord ‘Pro’ betekent echter ook een hogere prijs. Mark Gurman van Bloomberg beweert dat het horloge zeer waarschijnlijk titanium metaal zal gebruiken.

“Gezien het feit dat de robuuste Apple Watch, met de codenaam N199 binnen het bedrijf, van toepassing zal zijn voor liefhebbers van extreme sporten en consumenten die typisch inspringen op het professionele aanbod van Apple, denk ik dat het bedrijf waarschijnlijk zal kiezen voor de naam Apple Watch Pro en marketing”, zei Gurman. “Apple heeft de duurzaamheid van de huidige horloges al aangeprezen, dus het is duidelijk een verkoopargument waarvan men gelooft dat het klikt met de consument.”

Gurman beweert dat de nieuwe Apple Watch SE in de VS $ 279 zal kosten, ter vervanging van het huidige model. De huidige Apple Watch Edition kost in Amerika $ 849 voor het grotere model. Gurman beweert echter dat het “Pro”-model veel meer zal kosten. Aangezien het nieuwe sensoren, “high-end” materialen en een groter scherm bevat, kan de prijs in het land van herkomst tussen de $ 900 en $ 999 worden. Als dat waar is, dan zal een Apple Watch “Pro” je ongeveer hetzelfde kosten als een nieuwe .

Post a Comment

#Volg ons op Instagram