YouTube gaat eindelijk Picture-In-Picture-modus voor iOS-gebruikers introduceren

YouTube Picture-In-Picture-modus iOS iphone ipad

YouTube gaat eindelijk Picture-In-Picture-modus voor iOS-gebruikers introduceren

YouTube introduceert eindelijk Picture-In-Picture-modus voor alle iOS-gebruikers. Dit betekent dat zowel de iPhone als iPad de update krijgen.

YouTube Picture-In-Picture-modus iOS iphone ipad

Een langverwachte functie voor de grootste videostreaming-app ter wereld is eindelijk gearriveerd. YouTube rolt namelijk langzaam de beeld-in-beeld-modus uit voor meer mensen met een iPhone en iPad. Picture-in-Picture stond al enige tijd op het verlanglijstje voor iOS-gebruikers, en nu is het zover.

Google heeft vorig jaar aangekondigd dat ze de functie zullen vrijgeven voor zowel premium als niet-premium YouTube-gebruikers. “We erkennen dat dit een langzame uitrol is geweest voor een veelgevraagde functie”, zei het bedrijf in een artikel, “We willen iedereen bedanken die feedback heeft gegeven tijdens experimenten en geduldig op dit moment heeft gewacht.”

Met de Picture-to-Picture-modus kunnen gebruikers video’s op YouTube blijven bekijken terwijl ze tegelijkertijd aan andere dingen op het apparaat werken. De functie was voorheen exclusief voor YouTube Premium-abonnees in de Verenigde Staten, maar is nu beschikbaar voor alle gebruikers in de VS. Gebruikers in Amerika hebben wel een premium-lidmaatschap nodig om de modus te gebruiken terwijl ze naar muziek op het platform luisteren. YouTube heeft de functie nu langzaam voor andere landen ingeschakeld; het is echter voorlopig nog alleen toegankelijk voor geabonneerde gebruikers. Wanneer ook non-Premium members buiten de VS de functie krijgen is nog niet duidelijk.

De Picture-in-Picture-functie is beschikbaar voor iPhone- en iPad-apparaten met iOS en iPadOS 15 en hoger.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram