TRAILER: ‘Call of Duty: Warzone’ seizoen 4 ‘Mercenaries of Fortune’ launch trailer toont nieuwe map

Call of Duty Warzone seizoen 4 trailer nieuwe map Fortune's Keep

TRAILER: ‘Call of Duty: Warzone’ seizoen 4 ‘Mercenaries of Fortune’ launch trailer toont nieuwe map

De Call of Duty: Warzone seizoen 4 ‘Mercenaries of Fortune’ launch trailer toont meer van de nieuwe map Fortune’s Keep. De nieuwe update komt 22 juni uit.

Warzone Pacific zal verschillende wijzigingen ondergaan wanneer seizoen 4 eindelijk arriveert, met de komst van een gloednieuwe map als het absolute hoogtepunt. Wanneer loopt seizoen 3 Reloaded af en wat je kunt verwachten in seizoen 4 Mercenaries of Fortune?

Raven Software voegt regelmatig nieuwe content en wijzigingen toe aan Warzone Pacific door middel van seizoensupdates, en Season 3 Reloaded verhoogde bijvoorbeeld de gezondheid van de speler op Rebirth Island en introduceerde ook wapenbuffs en nerfs.

Er komt echter nog meer Warzone-content naarmate het jaar vordert en hieronder vind je de belangrijkste zaken die we weten over Warzone Pacific Seizoen 4: Mercenaries of Fortune, inclusief de startdatum, Caldera-mapwijzigingen, de nieuwe map Fortune’s Keep en andere nieuwe content.

Call of Duty Warzone seizoen 4 trailer nieuwe map Fortune's Keep

Call of Duty: Vanguard & Warzone seizoen 4 Mercenaries of Fortune update

Call of Duty: Warzone Seizoen 4 komt woensdag 22 juni uit op alle platforms en brengt een aantal nieuwe updates. De belangrijkste vind je hieronder.

Warzone Pacific Seizoen 4 Fortune’s Keep-map

Warzone ontvangt een gloednieuwe map in seizoen 4. Het Call of Duty-team deelde details over een bestemming die bekend staat als Fortune’s Keep, en waarvan wordt gezegd dat deze “nieuwe rijkdommen” bevat.

Veelal wordt gedacht dat de nieuwe map Warzone’s Rebirth Island vervangt, maar dit is niet het geval. De ontwikkelaars hebben namelijk in bevestigd dat zowel Fortune’s Keep als Rebirth Island afwisselend speelbaar zullen zijn tijdens seizoen 4. Het lijkt er echter wel op dat Rebirth Island tijdelijk niet beschikbaar zal zijn aan het begin van het nieuwe seizoen.

Call of Duty: Warzone seizoen 4 trailer update

Warzone Caldera-mapwijzigingen in Warzone Seizoen 4

Voor elk nieuwe seizoen van Warzone Pacific ondergaat Caldera aanzienlijke veranderingen, en Raven Software vertelde eerder al dat seizoen 4 “een van de grootste verschuivingen zal brengen die Caldera sinds de lancering heeft gehad.”

Op 15 juni onthulde het Call of Duty-team welke veranderingen ze voor Caldera in petto hebben. Het lijkt erop dat de veranderingen nieuwe POI’s zullen omvatten, waaronder de terugkeer van Verdansk’s Storage Town, minder vegetatie rond het eiland om de zichtbaarheid te verbeteren, en geheime ondergrondse Mercenary Vaults.

 

Nieuwe wapens in Warzone Seizoen 4

Zoals het traditie betaamt, betekent een nieuw seizoen gloednieuwe wapens om vrij te spelen. In seizoen 4 kunnen spelers in totaal vier nieuwe wapens ontdekken. De eerste twee zijn de Marco 5 SMG en UGM-8 LMG die aan het begin van seizoen 4 beschikbaar zullen zijn

Het Push Dagger-contactwapen en het Vargo-S-aanvalsgeweer zullen later in het seizoen beschikbaar zijn voor spelers.

Call of Duty: Warzone seizoen 4 trailer update

Nieuwe Warzone-functies in seizoen 4

Black Market Run Contract

In seizoen 4 komt er een nieuw contracttype naar Warzone. Spelers die het Black Market Run-contract activeren krijgen de taak om de Black Market Buy Station te bereiken voordat een timer afloopt – zoals bij de Supply Run.

Als dit lukt, dan kun je jouw geld gebruiken om waardevolle beloningen te claimen die niet te vinden zijn bij reguliere koopstations, zoals een Specialist Bonus of Nebula V Minigun.

Call of Duty: Warzone seizoen 4 trailer update

Cash Extraction

Cash Extraction zal onderdeel zijn van Resurgence Battle Royale-wedstrijden. Terwijl spelers proberen hun Cash van Fortune’s Keep krijgen, kun je ze in een hinderlaag lokken en de beloningen voor jezelf claimen. Houd er rekening mee dat je misschien niet het enige team bent met dit doel.

Armored SUV

Armored SUV’s komen in seizoen 4 naar Warzone als een nieuwe vorm van transport. Deze voertuigen zullen beweging over de map vergemakkelijken, maar ze kunnen zoveel meer.

Dit voertuig is speciaal ontworpen om in de aanval te gaan. Je kunt op spelers schieten vanuit een setting op het dak. De SUV is ook uitgerust met Nitro Boost om onmiddellijke acceleratie te bieden wanneer je een uitwijkmanoeuvre moet maken.

Call of Duty: Warzone seizoen 4 trailer update

EMP Grenade

Met de nieuwe EMP Grenade kun je voertuigen voor een bepaalde tijd volledig uitschakelen. Dit zal de perfecte tegenhanger zijn van de eerder genoemde gepantserde SUV. Het effectgebied zal slechts een korte tijd actief zijn, dus je wilt het gebruik van deze apparatuur laten tellen.

Hoewel de EMP Grenade niet dodelijk is voor spelers, wordt hun HUD-informatie wel voor een bepaalde periode verwijderd.

Call of Duty: Warzone seizoen 4 trailer update

Kijk verder uit naar het Mercenaries of Fortune Event en Warzone Golden Plunder LTM.

Vergeet de Call of Duty: Warzone Pacific & Vanguard seizoen 4-update niet op tijd te downloaden!

Post a Comment

#Volg ons op Instagram