“Sony gaat een PS5 Pro-controller introduceren”

PlayStation 5 Pro-controller

“Sony gaat een PS5 Pro-controller introduceren”

Een Sony PlayStation 5 Pro-controller lijkt onderweg. De nieuwe PS5 Pro Controller lijkt te komen met onder meer flappy paddles, zoals de SCUF controller.

PlayStation 5 Pro-controller

Sony werkt naar verluidt aan een nieuwe “Pro” PlayStation 5-controller. Volgens geruchten heeft de controller – met de codenaam “Hunt” – het klassieke PlayStation 5-uiterlijk behouden, maar er zijn belangrijke attributen toegevoegd, zoals verwijderbare analoge sticks – zodat spelers ze kunnen customizen of vervangen als ze vast komen te zitten; triggerstops achterin – die helpen de triggerlatentie te verminderen; en achterste knoppen.

Een andere opvallende verandering is de introductie van ‘flappy paddles’, een veelgevraagde functie van spelers die wordt aangeboden door bedrijven als SCUF Gaming en NACON. De controller beschikt ook over een verwijderbare handgreep die ondersteuning biedt bij het vasthouden van de controller. Intern krijgt de gadget een substantiële software-upgrade, maar verdere details over de upgrade moeten nog worden onthuld.

Houd ons in de gaten voor meer informatie, aangezien Sony de nieuwe hardware naar verwachting in de komende weken zal onthullen.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram