Nieuwe update voor ‘Call of Duty: Warzone’ Caldera-map bevestigd

Call of Duty: Warzone Caldera map-update 22 juni

Nieuwe update voor ‘Call of Duty: Warzone’ Caldera-map bevestigd

Een nieuwe map-update voor Call of Duty: Warzone’s Caldera is bevestigd. De COD-update zal op 22 juni 2022 live gaan voor alle consoles en PC.

Call of Duty: Warzone Caldera map-update 22 juni

Nu seizoen 4 voor de deur staat, is onthuld dat Call of Duty: Warzone enkele wijzigingen in de Caldera-kaart zal ondergaan. De nieuwe map-update gaat 22 juni a.s. live.

De komende update zal naar verluidt vergelijkbaar zijn met de update van Verdansk van vorig jaar. Hoewel de kaart dezelfde lay-out zal behouden, zal seizoen 4 aanzienlijke veranderingen ondergaan; zo wordt Caldera’s vegetatie met 50% verminderd om een ​​betere zichtbaarheid te creëren en er worden nieuwe POI’s aan het spel toegevoegd. Er wordt tevens verwacht dat het spel zeven nieuwe ondergrondse kluizen zal krijgen en er zijn speculaties dat een aangepaste versie van Storage Town in het spel zou kunnen terugkeren.

Ook Resurgence krijgt komend seizoen een complete verandering. Spelers nemen afscheid van Rebirth Island en krijgen in de plaats de nieuwe map Fortune’s Keep. Zorg ervoor dat je voldoende opslagruimte in je hardware hebt, met alle veranderingen in het spel op komst.

Caldera werd voor het eerst geïntroduceerd eind 2021, kort na de release van Call of Duty: Vanguard. De map kreeg positieve feedback omdat het de eerste keer was dat spelers een grote kaartverandering kregen sinds de lancering van de game. Het betekende echter ook dat spelers afscheid moesten nemen van Verdansk.

Warzone Seizoen 4 komt op 22 juni uit op het hele platform

Post a Comment

#Volg ons op Instagram