TRAILER: ‘F1 Manager 2022’ game komt uit in augustus

F1 Manager 2022 releasedatum gameplay trailer

TRAILER: ‘F1 Manager 2022’ game komt uit in augustus

De Formule 1-game F1 Manager 2022 komt uit op 25 augustus. Bekijk nu de nieuwste gameplay trailer van het racemanagementspel.

EA en Codemasters brengen eind deze maand het racespel F1 22 uit, maar voor hen die niet zelf achter het stuur willen kruipen, maar de voorkeur geven aan de technische en strategische onderdelen van de Formule 1, maakt Frontier zich nu op voor de lancering van F1 Manager 22. Het F1 managementspel komt uit in augustus.

Als eerste officieel gelicenseerde Formule 1-managementgame sinds meer dan twee decennia-  mobiele titels daargelaten – biedt de aankomende titel fans een ware meeslepende ervaring bij het leiden van een ​​raceteam binnen het toppunt van de motorsport.

Met alle 20 coureurs en 10 constructeurs van het huidige seizoen, kun je je favoriete team kiezen en ze naar de overwinning leiden via de Career-modus van de game, waar je zowel doelen voor het seizoen moet behalen als langetermijndoelen voor het bestuur.

Gedurende het seizoen kun je jouw team opbouwen door te scouten naar talenten van rivaliserende teams terwijl je de prestaties van je bestaande staf en coureurs in de gaten houdt. De auto kan worden aangepast met verschillende onderdelen die het team van ingenieurs en monteurs voor elke race moet voorbereiden terwijl je jouw ontwerp het hele jaar door ontwikkelt. De spelervaring bereikt zijn hoogtepunt tijdens de racedag, wanneer je de racestrategie bepaalt, zoals pitstops, bandenkeuzes en het aanpassen aan weersveranderingen.

Voor alle gamers en Formule 1-fans, F1 Manager 2022 komt op 25 augustus uit voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc via Steam en de Epic Games Store. Pre-orders zijn nu beschikbaar.

Bekijk de F1 Manager 2022 gameplay trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram