WONEN: Eufy’s Video Deurbel Dual komt met maar liefst twee camera’s

Eufy Video Deurbel Dual

WONEN: Eufy’s Video Deurbel Dual komt met maar liefst twee camera’s

Eufy’s Video Deurbel Dual komt met maar liefst twee camera’s. De videodeurbel door Eufy by Anker is nu verkrijgbaar bij de bekende elektronicawinkels.

Eufy Video Deurbel Dual

Bestel jij regelmatig bij webwinkels, maar moet je jouw pakketjes vaak ophalen bij de buren of een afhaalpunt? Met de Eufy by Anker Video Deurbel Dual is dat niet meer nodig. Deze slimme deurbel heeft namelijk niet 1, maar 2 camera’s. Met de ene camera heb je zicht op de bezoeker en de andere camera houdt het pakketje in de gaten, zodat deze veilig voor de deur kan blijven staan totdat er weer iemand thuis is. Ideaal toch?

Met de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase heb je altijd in beeld wat er bij jouw voordeur gebeurt. Deze slimme deurbel heeft namelijk 2 camera’s, met eentje naar boven gericht en de ander naar beneden. Op die manier heeft de videodeurbel geen dode hoeken en kun je alles en iedereen die bij de voordeur staat in zijn geheel zien. De camera aan de onderkant is daarbij nog slimmer dan gebruikelijk, want hij herkent pakketjes die voor je deur staan.

De Eufy Deurbel 2 Pro heeft daarnaast 2 sensoren die personen kunnen herkennen. Een infraroodsensor herkent personen allereerst op basis van lichaamswarmte. Vervolgens is er ook een radar die bewegingen scant. Eufy’s slimme deurbel weet zodoende al snel of er bijvoorbeeld familie, vrienden of een onbekende voor de deur staan. Ook krijg je het mee of er misschien wel een vreemd persoon of dier door de tuin lopen.

De meegeleverde HomeBase beschikt over ingebouwde opslag, zodat je geen abonnement nodig hebt om beelden terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij is de deurbel bovendien zowel op bestaande bedrading als draadloos te installeren. Je kunt het geheel gemakkelijk via de smartphone bedienen met behulp van onder meer Amazon Alexa en Google Assistant, en jouw hele set-up kun je uitbreiden met andere camera’s uit de serie.

De Eufy by Anker Video Deurbel Dual is verkrijgbaar bij o.a. Coolblue voor €249,-

Eufy Video Deurbel Dual

Post a Comment

#Volg ons op Instagram