WINACTIE: Wijnfavoriet D.O. Ribera del Duero viert 40e verjaardag en deelt wijnklimaatkasten uit

Ribera del Duero 40e verjaardag winactie wijnklimaatkast winnen

WINACTIE: Wijnfavoriet D.O. Ribera del Duero viert 40e verjaardag en deelt wijnklimaatkasten uit

Wijnfavoriet D.O. Ribera del Duero viert de 40e verjaardag en deelt wijnklimaatkasten uit. Bestel bij je favoriete webshop en maak kans op een exemplaar!

Ribera del Duero 40e verjaardag winactie wijnklimaatkast winnen

Wie graag mooie Spaanse rode wijnen koopt, kan niet om de exemplaren uit het Ribera del Duero-gebied heen. En er is goed nieuws voor de liefhebbers onder ons, want D.O. Ribera del Duero viert dit jaar haar 40ste verjaardag en deel speciaal voor de gelegenheid iets heel moois uit. Wil jij kans maken op een prachtige wijnklimaat kast? Lees dan snel verder hoe je deelneemt tot 18 juni 2022.

Ribera del Duero is natuurlijk één van de bekende wijngebieden van Spanje met een hoge reputatie. Het wijnbouwgebied beslaat meer dan 25.000 hectare, telt 307 wijnmakers, bijna 8.000 druiventelers en ligt in het hart van Noord-Spanje, 120 kilometer boven Madrid.

De wijnen hebben hun karakter te danken aan de hoge ligging van de wijngaarden aan de oevers van de rivier Duero, relatief dichtbij de Atlantische Oceaan. Gelegen op 720 tot 1.100 meter boven de zeespiegel, hebben de wijngaarden te maken met extreem klimaat, bestaande uit zeer hete zomers en ijskoude winters; drie maanden winter en negen maanden zonnehel. Het verschil tussen dag- en nachttemperaturen is enorm. Hierdoor ontwikkelen de druiven volle en complexe aroma’s.

Ribera del Duero 40e verjaardag winactie wijnklimaatkast winnen

De wijnen uit Ribera del Duero DO onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, beperkte productie en innovatieve toewijding. De wens om uit te blinken, de ervaring en creatieve houding in combinatie met toewijding, traditie en talent van de wijnproducenten, maken de wijnen uit Ribera del Duero uniek.

In 2022 viert de streek haar veertigjarige jubileum, en dat betekent een feestje voor iedereen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pitch PR (@pitch.pr)

 

Win een wijnklimaatkast tijdens de 40e verjaardag van D.O. Ribera del Duero

Genieten van de charme en onmiskenbare kwaliteit van wijnen uit het Ribera del Duero gebied én tegelijkertijd kans maken op het winnen van een prachtige wijnklimaatkast? Doe tot 18 juni mee en profiteer van deze win-winsituatie.

Het gerenommeerde wijngebied deelt uit tijdens de verjaardag en kans maken op jouw eigen luxe wijnklimaatkast is heel simpel. Bij aankoop van je meest geliefde wijn uit de regio, bij drie geselecteerde wijn webshops (zie hieronder), maken wijnliefhebbers kans om een exemplaar te winnen. Deze wijnklimaatkast maakt het makkelijker om te  genieten van uitzonderlijke Ribera del Duero wijnen op de perfecte temperatuur.

Speciaal voor deze winactie zijn 3 vooraanstaande wijn webshops geselecteerd; ‘Grand Cru Wijnen, ‘Best of Wines en ‘De Grote Hamersma’ Stuk voor stuk beschikken deze webshops over een bijzonder en breed aanbod van Ribera del Duero wijnen, waarmee ze alleen daarom al de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Tel hierbij hun buitengewone en professionele service bij op en je koopt hier vaker.

Ribera del Duero 40e verjaardag winactie wijnklimaatkast winnen

Zo doe je mee

Hoe neem je deel? Bij aankoop van minimaal twee Ribera del Duero wijnen, via een van bovengenoemde webshops, maak je al kans op een wijnklimaatkast t.w.v. €339. Deze ruime klimaatkast van Gastro biedt plaats aan 28 flessen, met een instelbare temperatuur van +5 tot +18 °C. Natuurlijk bewaar je Ribera del Duero wijnen op een perfecte temperatuur van 16°C.

In totaal geeft Ribera del Duero 3 wijnklimaatkasten weg, ofwel één per deelnemende webshop. Om deel te nemen aan de actie stuur je een link van de aankoop, óf je aankoopbewijs naar ribera@pitchpr.nl. En let op; met de aanschaf van 2 Ribera del Duero wijnen doe je mee, maar bij elke additionele aangeschafte fles doe je nog eens extra mee met de winactie. Je kunt dus helemaal zelf bepalen met hoeveel flessen je mee wilt doen.

Bestel je via de webshop Grand Cru Wijnen, vergeet dan niet de code GRANCRU-RIBERA te vermelden, zodat je automatisch meedoet met de actie. Deelnemen kan t/m 18 juni 2022. Eind juni 2022, na afloop van de actie, worden de winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie over de voorwaarden van de actie vind je via riberadelduero.es/nl. Succes en salud!

Bekijk hieronder de Gastro wijnklimaatkast die je kunt winnen!

Gastro wijnklimaatkast Gastro wijnklimaatkast

Ribera del Duero 40e verjaardag winactie wijnklimaatkast winnen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram