TRAILER: Bekijk de onheilspellende eerste trailer van ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes trailer

TRAILER: Bekijk de onheilspellende eerste trailer van ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’

Bekijk de onheilspellende eerste trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. De prequel-film verschijnt november 2023 in de bioscoop.

The Ballad of Songbirds and Snakes neemt het bioscooppubliek mee terug naar The Hunger Games met de release van de eerste teaser-trailer.

De prequel geeft fans een eerste blik op de jonge Coriolanus Snow en duikt dieper in zijn oorsprongsverhaal. Het plot volgt onder meer hoe Snow uiteindelijk uitgroeit tot de op macht beluste president die we gedurende de gehele franchise hebben kunnen. Fans zullen opmerken dat de film opvallend gelijkaardige vogelbeelden bevat die symbool staan ​​voor vrijheid en onderdrukking in de dystopische Hongerspelen. The Ballad of Songbirds and Snakes is een bewerking van de prequel van Suzanne Collins.

De synopsis van de film luidt:

“Jaren voordat hij de tirannieke president van Panem zou worden, is de 18-jarige Coriolanus Snow (Tom Blyth) de laatste hoop voor zijn vervagende afkomst, een ooit zo trotse familie die uit de gratie is gevallen in een naoorlogs Capitool. Nu de 10e jaarlijkse Hunger Games snel naderen, is de jonge Snow gealarmeerd wanneer hij wordt toegewezen aan mentor Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), het “tribute” meisje uit het verarmde District 12. Maar nadat Lucy Gray alle aandacht van Panem opeist door uitdagend te zingen tijdens de oogstceremonie, denkt Snow dat hij de kansen in hun voordeel kan veranderen. Door hun instinct voor showmanschap en hervonden politiek inzicht te verenigen, zullen Snow en Lucy Gray’s race tegen de klok om te overleven uiteindelijk onthullen wie een zangvogel is en wie een slang.”

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes komt op half november 2023 uit in de bioscoop. Bekijk bovenaan de eerste teaser-trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram