TRAILER: ‘The Man From Toronto’ toont Kevin Hart en Woody Harrelson in een actiekomedie met huurmoordenaars

The Man From Toronto trailer Kevin Hart Woody Harrelson netflix

TRAILER: ‘The Man From Toronto’ toont Kevin Hart en Woody Harrelson in een actiekomedie met huurmoordenaars

De eerste The Man From Toronto trailer toont Kevin Hart en Woody Harrelson in een actiekomedie met huurmoordenaars. De film komt uit bij Netflix.

Netflix brengt een hitman-actie-comedy uit met in de hoofdrollen Kevin Hart en Woody Harrelson, getiteld The Man from Toronto.

De film volgt het personage van Hart terwijl hij incheckt bij de verkeerde AirBnb en meteen wordt aangezien voor een huurmoordenaar die bekend staat als “The Man from Toronto”. Als hij een martelkamer in de kelder binnenloopt, realiseert hij zich al snel dat hij moet doen alsof hij de moordenaar uit Toronto is om zijn eigen leven te redden. De echte moordenaar, gespeeld door Harrelson, komt vervolgens in aanraking met Hart en wordt genoodzaakt hem trainen net als hij te zijn. Naarmate de tijd verstrijkt, ontwikkelt Hart een relatie met het personage van Harrelson en worstelt hij met de gedachte hem bij de FBI aan te geven of niet.

Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Pierson Fodé, Jencarlos Canela en Ellen Barkin schitteren naast het buddy-duo in de actie-comedyfilm.

Bekijk de trailer bovenaan. The Man from Toronto gaat op 24 juni in première op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram