Marvel kondigt releasedatum nieuwe serie ‘I Am Groot’ aan

i am groot serie marvel disney plus datum

Marvel kondigt releasedatum nieuwe serie ‘I Am Groot’ aan

De aankomende animatie-serie I Am Groot heeft een officiële releasedatum. Marvel onthulde dat de serie deze zomer naar Disney+ komt.

i am groot serie marvel disney plus datum

Marvel heeft de officiële releasedatum aangekondigd voor de animatieserie I Am Groot. De serie volgt Baby Groot in zijn gloriedagen terwijl hij opgroeit en in de problemen komt tussen de sterren.

De serie zal later deze zomer bij Disney+ verschijnen en werd aangekondigd op Twitter van Marvel Studios. Op de officiële filmposter isa te zien hoe Baby Groot naar muziek luistert op een Walkman, leunend en chillend op een strandlaken met een drankje aan zijn zijde, een lamp die op de zon lijkt en een uit papier gesneden palmboom. Baby Groot bevindt zich in de ultieme ontspanningsmodus. Naast hem staan twee witte vierogige wezens die achter de boom toekijken.

In Avengers: Endgame verscheen Groot als adolescent. De nieuwe Disney+-serie is bedoeld om de verhaallijn van Groot te verkennen en het publiek terug te brengen naar een tijd waarin Baby Groot zijn avonturen voor het eerst begon.

Bekijk hieronder de aankondiging. I Am Groot gaat op 10 augustus in première op Disney+.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram