Orancello van De Jongens van Oud West is hét alternatief voor limoncello

Orancello De Jongens van Oud West

Orancello van De Jongens van Oud West is hét alternatief voor limoncello

De Orancello van De Jongens van Oud West is hét alternatief voor limoncello. Gemaakt van sinaasappelschillen vind je deze friszoete likeur nu in de winkel.

Orancello De Jongens van Oud West

drank voor de zomer van 2022? Daar durven we ons niet aan te wagen, maar één van de meest interessante is in ieder geval die van nieuwkomer De Jongens van Oud West. Hun oranjekleurige orancello wordt gemaakt met sinaasappelschillen in plaats van citroenschillen, met als resultaat een friszoete likeur die perfect past bij gezellige avonden of als borrel in de zon.

De orancello van De Jongens van Oud West kenmerkt zich door kwaliteit en een toegankelijk karakter. Zo komen de sinaasappelschillen die De Jongens van Oud West gebruiken voor hun orancello vers van de vrucht en dat proef je. De likeur heeft een alcoholpercentage van 28 procent en is friszoet met een licht bittere afdronk. Perfect voor op een zomers terras of als verfrissend digestief. De Jongens van Oud West is ijskoud het lekkerst, maar met de orancello zijn ook heerlijke cocktails te maken door de likeur te mixen met bijvoorbeeld prosecco, of met gin en gingerale.

Kwaliteit zonder concessies

De Jongens van Oud West – Rick Taks, Joeri van Dongen en Bart van den Heijkant – zijn drie avontuurlijke bourgondiërs uit Oud West in Oosterhout die met hun drank impact willen maken op de drankenwereld. Door een hoogwaardig alternatief te bieden voor limoncello en geen concessies te doen op kwaliteit. Om tot het beste resultaat te komen onderzochten de vrienden tientallen sinaasappelsoorten en honderd verschillende recepten voordat ze hun orancello op de markt brachten. Het resultaat is een rijke, ambachtelijke orancello.

Beter een goede fles voor 20 euro, dan twee flessen bocht van 10 euro

De ondernemers achter De Jongens van Oud West staan voor hun product. Het totaalplaatje klopt en hiermee maken ze een kwaliteitsslag in de drankenwereld. Hun motto: je kunt beter een goede fles voor 20 euro kopen, dan twee flessen bocht van 10 euro. Alles draait bij De Jongens van Oud West om vriendschap en kwaliteit. Het zou zomaar kunnen dat ze hun ondernemerschap, enthousiasme, liefde en vriendschap niet alleen in hun orancello stoppen, maar in de toekomst meerdere kwalitatief hoogstaande producten gaan ontwikkelen.

Orancello De Jongens van Oud West

Cocktailrecept Oud West Finest

Een orancello cocktail maken? Volg onderstaand recept en je hebt de ideale drank voor jouw zomeravonden op het terras.

Ingrediënten
50 ml orancello
25 ml gin
200 ml gingerale
IJsblokjes
Sinaasappelschil
Munt

Doe wat ijsblokjes in een longdrink en schenk de orancello en gin erbij. Vul aan met gingerale en garneer met een sinaasappelschil en takje munt. Proost!

Meer informatie over de verkooppunten en cocktailinspiratie vind je op de socials en website van De Jongens van Oud West: www.dejongensvanoudwest.nl.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram