TRAILER: Check Tatiana Maslany en Mark Ruffalo in de eerste trailer van Marvel’s ‘She-Hulk’

She-Hulk trailer

TRAILER: Check Tatiana Maslany en Mark Ruffalo in de eerste trailer van Marvel’s ‘She-Hulk’

Tatiana Maslany en Mark Ruffalo zijn te zien in de eerste volledige She-Hulk trailer. De serie van Marvel Studios verschijnt op 17 augustus bij Disney+.

De eerste trailer is voor She-Hulk: Attorney at Law is uitgebracht door Marvel Studios. Gebaseerd op het Marvel Comics-personage met dezelfde naam, heeft de serie in de hoofdrol Tatiana Maslany als Jennifer Walters. We volgen in de komedie de jonge advocaat die haar nieuw verworven krachten onder de knie krijgt en een dubbelleven leidt als de gelijknamige She-Hulk.

De trailer van twee minuten biedt een korte blik op de carrière van Walters als advocaat gespecialiseerd in bovenmenselijke zaken. In haar vrije uren wordt ze getraind in het beheersen van haar nieuwe krachten door haar neef, Mark Ruffalo’s Bruce Banner/Hulk.

“De transformaties worden veroorzaakt door woede en angst”, vertelt Banner aan Walters tijdens hun trainingssessie.

“Ik wil gewoon een normale, anonieme advocaat zijn”, zegt Walter tegen de nieuwsverslaggevers die zich voor haar huis verzamelen. Het lijkt erop dat ondanks de bedoeling van Walters om uit het zicht te blijven, ze voorbestemd is om haar krachten te gebruiken voor het grotere goed.

De videoclip biedt ook een preview van andere leden van de hoofdcast, waaronder Tim Roth als Emil Blonsky/Abomination en Ginger Gonzaga als de beste vriend van Walters. Andere castleden zijn Renée Elise Goldsberry, Jameela Jamil en Benedict Wong.

Check de nieuwe She-Hulk trailer bovenaan en bekijk de negendelige serie van Marvel Studios vanaf 17 augustus bij Disney+.

Klik hier voor jouw Disney+!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram