TRAILER: Chris Hemsworth schittert als dystopische gevangenisleider in nieuwe film ‘Spiderhead’

Spiderhead trailer Chris Hemsworth

TRAILER: Chris Hemsworth schittert als dystopische gevangenisleider in nieuwe film ‘Spiderhead’

Chris Hemsworth schittert als dystopische gevangenisleider in de nieuwe Spiderhead-trailer. De sci-fi thriller verschijnt 17 juni bij Netflix.

Netflix heeft de officiële trailer voor de aankomende sci-fi thriller Spiderhead Netflix, met in de hoofdrol Chris Hemsworth.

De film, geregisseerd door Top Gun: Maverick-regisseur Joseph Kosinski, toont Hemsworth met een Amerikaans accent als een farmaceutisch genie genaamd Steve Abnesti, die experimentele tests uitvoert op gevangenen in ruil voor het verkorten van hun straf. Gebaseerd op het korte verhaal “Escape From Spiderhead” van George Saunders, dat voor het eerst werd gepubliceerd in The New Yorker, spelen in de film ook Miles Teller en Jurnee Smollet als verliefde gevangenen die in opstand komen tegen Steve in de gelijknamige gevangenis.

“Mooie mensen komen met te veel weg”, zegt het personage van Hemsworth tijdens een scène in de trailer. “Ik zeg dat omdat ik hier zelf van tijd tot tijd van heb geprofiteerd.”

Kosinski regisseert op basis van een script geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick, die beiden vooral bekend zijn door hun werk aan Zombieland en de Deadpool-franchise.

Spiderhead is de vijfde film van Kosinski als regisseur, na eerdere titels als Tron: Legacy, Oblivion, Only the Brave en meer.

Spiderhead gaat op 17 juni in première op Netflix. Bekijk de trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram