TRAILER: Jensen Ackles’ Soldier Boy ontketent zijn krachten in ‘The Boys’ seizoen 3 trailer

The Boys seizoen 3 trailer

TRAILER: Jensen Ackles’ Soldier Boy ontketent zijn krachten in ‘The Boys’ seizoen 3 trailer

Soldier Boy ontketent zijn krachten in de nieuwe The Boys seizoen 3 trailer. De eerste drie afleveringen van het derde seizoen kijk je vanaf 3 juni.

The Boys zijn officieel terug met een volledige trailer voor seizoen drie van de populaire Amazon Prime Video-serie. Gebaseerd op de gelijknamige DC Comics, volgt de show een groep superhelden, de Seven genaamd, die hun krachten gebruiken voor hun eigen geldelijke gewin in plaats van voor het goede. Een groep burgerwachten, de gelijknamige Boys, probeert ze van hun sokkel te halen.

Het nieuwste seizoen speelt zich een jaar na het einde van seizoen twee af. Hoewel Butcher het relatief rustig heeft gehouden, is het criminele gedrag van de supes alleen maar erger geworden.

Een voice-over waarschuwt dat “er iets mis is met Homelander” (Antony Starr), de leider van de Seven. Billy Butcher (Karl Urban) bereidt zich voor om hem te stoppen en neemt zijn toevlucht tot het nemen van een mysterieus groen serum dat hem volgens Queen Maeve (Dominique McElligott) 24 uur lang bovenmenselijke krachten zal geven.

De trailer introduceert ook Jensen Ackles als de supe Soldier Boy. Bekend om zijn vertolking van Dean Winchester in de fantasieserie Supernatural, suggereert de nieuwe rol dat Ackles misschien het ontbrekende onderdeel is van wat de jongens nodig hebben om Homelander eindelijk uit te schakelen.

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van de Emmy-genomineerde dramaserie zal op 3 juni in première gaan bij Prime Video, waarna wordt overgegaan tot wekelijkse episodes.

Bekijk de nieuwe The Boys seizoen 3 trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram