TRAILER: ‘Westworld’ seizoen 4 heeft een officiële releasedatum

Westworld seizoen 4 trailer releasedatum

TRAILER: ‘Westworld’ seizoen 4 heeft een officiële releasedatum

Eerste Westworld seizoen 4 trailer onthult officiële releasedatum van serie. Evan Rachel Wood samen met Tessa Thomspon, Thandie Newton en Aaron Paul terug.

HBO heeft de eerste trailer voor het vierde seizoen van Westworld online vrijgegeven, samen met een releasedatum. Gepland om in juni op het platform HBO Max te verschijnen, zal het nieuwe seizoen actrice Evan Rachel Wood terugbrengen als Dolores, evenals de andere hoofdrolspelers van de serie, waaronder Thandie Newton, Tessa Thomspon, Ed Harris, Jeffrey Wright en Aaron Paul.

Het plot gaat verder waar seizoen drie ophield, met de ‘Man in Black’ die opdook om chaos te veroorzaken toen alles net wat kalm leek.

Makers Jonathan Nolan en Lisa Joy zijn terug om de show te leiden en te schrijven, waarbij de laatste Deadline eerder vorig jaar vertelde dat “je in het komende seizoen een aantal nieuwe werelden zult zien waarvan ik denk dat ze erg leuk zijn en je gaat iemand zien die ik op een grappige manier heb ontvoerd uit Reminiscence [van haar regiedebuut”‘. Joy noemde seizoen vier ook een ‘inversie’.

Voor fans van de serie, Westworld seizoen 4 keert op 26 juni terug bij HBO met acht afleveringen. Houd ons in de gaten voor meer updates en trailers.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram