TRAILER: ‘Avatar: The Way of Water’ heeft eerste teaser trailer

Avatar: The Way of Water teaser trailer

TRAILER: ‘Avatar: The Way of Water’ heeft eerste teaser trailer

Een eerste Avatar: The Way of Water teaser trailer is nu online te bekijken. Het project van James Cameron verschijnt medio december in de bioscoop.

Na exclusief in bioscopen te zijn afgespeeld voorafgaande aan Disney-Marvel’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness afgelopen week, is de eerste teaser-trailer van James Cameron’s Avatar: The Way of Water nu online beschikbaar om te bekijken.

De preview van het 20e-eeuwse vervolg reist boven en onder het helderblauwe water van Pandora, introduceert nieuwe walvisachtige wezens en toont de Toruk, de kenmerkende vliegende wezens van de franchise, die in de eerste film werden geïntroduceerd.

“Meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de eerste film begint Avatar: The Way of Water het verhaal te vertellen van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven, en de tragedies die ze doorstaan”, luidt de officiële synopsis.

In het aanstaande vervolg zullen Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi en Kate Winslet de hoofdrollen spelen.

The Way of Water zal verschijnen als de eerste van vier aankomende Avatar-sequels. Producer Jon Landau bevestigde dat kijkers een “vervullende resolutie voor elke film kunnen verwachten, maar als ze als geheel worden bekeken, zal de reis door alle vier een grotere epische saga opleveren.”

Bekijk de Avatar: The Way of Water teaser trailer bovenaan. De film gaat half december in première in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram