TRAILER: Nieuwe beelden ‘Game of Thrones’ prequel-serie ‘House of the Dragon’

Game of Thrones Prequel serie House of the Dragon trailer

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Game of Thrones’ prequel-serie ‘House of the Dragon’

Een nieuwe trailer voor de Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon is opgedoken. Verwacht de serie vanaf 21 augustus bij HBO Max.

HBO Max heeft in navolging van eerdere beelden nu een nieuwe teaser trailer uitgebracht voor de aankomende Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon.

De show, die is gebaseerd op de roman Fire and Blood van George R.R. Martin, speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in de originele Game of Thrones-serie af. Zoals de naam al doet vermoeden, volgt de serie het verval van het Huis van Targaryen en het begin van de Targaryen-burgeroorlog.

De clip toont Paddy Considine als koning Viserys I Targaryen en Matt Smith als zijn jongere broer, prins Daemon Targaryen. Elders in de Targaryen-familie verschijnt Emma D’Arcy als prinses Rhaenyra en Eve Best speelt prinses Rhaenys Velaryon, de nicht van koning Viserys.

Martin bracht zijn eerder genoemde roman eind 2018 uit voordat hij samen met Ryan J. Condal House of the Dragon creëerde. Het eerste seizoen van de show zal 10 afleveringen bevatten.

Eerder dit jaar uitte Martin zijn enthousiasme voor de serie in een blogpost, waarin hij schreef: “Spannend nieuws uit Londen – ik heb vernomen dat de opnames voor het eerste seizoen van HOUSE OF THE DRAGON zijn GESLAAGD.” Hij onthulde toen dat hij ruwe delen van de afleveringen had gezien en bevestigde dat hij ‘van ze houdt’.

De Game of Thrones prequel-serie House of the Dragon gaat op 21 augustus in première op HBO Max. Bekijk de nieuwe teaser trailer bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram