TRAILER: Jurassic World: Dominion neemt ons mee op prehistorisch avontuur

nieuwe Jurassic World: Dominion trailer

TRAILER: Jurassic World: Dominion neemt ons mee op prehistorisch avontuur

De nieuwe Jurassic World: Dominion trailer neemt ons mee op prehistorisch avontuur. De film arriveert op 9 juni in de bioscoop.

De nieuwste trailer voor Jurassic World: Dominion geeft ons een actievolle blik op wat we kunnen verwachten van de nieuwste film met de tot leven gewekte dinosauriërs. Reken op een prehistorisch avontuur, waarbij de mensheid worstelt om opnieuw een massale uitbraak van de miljoenen jaren geleden uitgestorven dieren aan te pakken.

In de geheel nieuwe trailer zien we veel bekende gezichten uit de Jurassic World-trilogie samenkomen om te proberen de wereld te redden van deze enorme wezens. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Jeff Goldblum en Lara Dern keren allen terug naar het grote scherm om het verhaal te vertellen van hoe mensen blijven worstelen om zij aan zij met dinosaurussen te leven. Terwijl deze prehistorische wezens de beschaving binnendringen, nemen Pratt en Howard hun rol als de dinosaurusexperts wederom op zich en worden zij nog een laatste keer vergezeld door hun collega’s om de wereld te redden.

Bekijk de nieuwe Jurassic World: Dominion trailer bovenaan. De film gaat op 9 juni in première in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram