TRAILER: Netflix toont officiële trailer van Koreaanse ‘La Casa De Papel’

Money Heist: Korea - Joint Economic Area trailer - Koreaanse La Casa De Papel

TRAILER: Netflix toont officiële trailer van Koreaanse ‘La Casa De Papel’

De trailer voor de Koreaanse La Casa De Papel is door Netflix onthuld. Money Heist: Korea – Joint Economic Area komt op 24 juni uit als nieuwe serie.

Netflix heeft vlak voor afgelopen weekend de officiële trailer uitgebracht voor Money Heist: Korea – Joint Economic Area, een aanstaande remake van de populaire Spaanse misdaaddramaserie van de streamingdienst onder de naam La Casa De Papel.

De serie van 12 afleveringen, die wordt geleid door Kim Hong-Sun, speelt zich af in een fictieve Joint Economic Area, waar “het Koreaanse schiereiland wordt herenigd”, aldus de streamer.

In de trailer schetst de professor wat kan worden verwacht van de komende serie: “Een overvaller die kleingeld steelt, wordt ofwel gedood nadat hij is achtervolgd of belandt in de gevangenis. Maar een dief die op grote schaal steelt, kan de wereld veranderen en zelfs een held worden. Van alle geldovervallen zullen we de grootste tot nu toe uitvoeren. Het publiek zal deze grootste show op aarde live aanschouwen en ze zullen voor ons duimen.”

Money Heist: Korea – Joint Economic Area gaat op 24 juni in première op Netflix. Bekijk de trailer van de Koreaanse La Casa De Papel bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram