TRAILER: Nieuwe beelden ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ duiken op

nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer bioscoop

TRAILER: Nieuwe beelden ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ duiken op

Een nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer die dieper ingaat op de alliantie tussen heksen en tovenaars is opgedoken.

Vooruitlopend op de aanstaande release van de nieuwe film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, heeft Marvel opnieuw een teaser uitgebracht waarin we een blik werpen op hetgeen op komst is volgende maand.

De nieuwste trailer voor de langverwachte MCU-film duikt dieper in de relatie tussen Stephen Strange, gespeeld door Benedict Cumberbatch, en Wanda Maximoff, gespeeld door Elizabeth Olsen. De teaser geeft het publiek een glimp van de alliantie die is gevormd tussen de twee voormalige Avengers om de dimensie te redden.

De nieuwe teaser opent met Strange, waarbij de toon wordt gezet voor hoe gevaarlijk het Multiversum kan zijn. Hoe risicovol het ook is, de Master of Mystic Arts blijft experimenteren met de meerdere dimensies, wat leidt tot een ineenstorting van tijd en ruimte. Strange schakelt Wanda in om de dimensie te herstellen, maar de nieuwe teaser lijkt Wanda te onthullen die gevangen zit in een spiegeldimensie. De hachelijke situatie suggereert dat Wanda zou kunnen worden aangevallen door Karl Mordo, gespeeld door Chiwetel Ejiofor, die vastbesloten blijft om de wereld te bevrijden van tovenaars. Je kunt Wanda ook horen waarschuwen voor Strange: “Probeer het multiversum niet te breken, Stephen.”

Bekijk de nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer bovenaan. De film verschijnt 4 mei in de bioscoop.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram