NENI Amsterdam viert 3-jarig bestaan met Balagan nights

Restaurant NENI Amsterdam 3-jarig bestaan Balagan nights 22 23 april

NENI Amsterdam viert 3-jarig bestaan met Balagan nights

NENI Amsterdam viert 3-jarig bestaan met Balagan nights op vrijdag 22 en zaterdag 23 april. Kom jij genieten van de oostmediterrane mezzes?

Restaurant NENI Amsterdam 3-jarig bestaan Balagan nights 22 23 april

NENI Amsterdam opende drie jaar geleden haar deuren op het Stadionplein en is inmiddels uitgegroeid tot een geliefde plek om heerlijk én gezond te eten. Om dit te vieren, organiseert het oostmediterrane restaurant twee Balagan-avonden op vrijdag 22 en zaterdag 23 april.

Tijdens de Balagan-avonden zal NENI een speciaal Balagan-menu presenteren. Aankomende vrijdag en zaterdag kun je genieten van een diner dat bestaat uit verschillende gangen oostmediterrane mezze, iets wat al drie jaar enorm populair is bij NENI Amsterdam. Om het driejarig jubileum te vieren trekken de chefs van het restaurant dan ook alles uit de kast voor twee goedgevulde Balagan nights. NENI-oprichter Haya Molcho reist met zoon Nuriel naar onze hoofdstad om samen met haar gasten te proosten.

NENI in Amsterdam

Tijdens de Balagan nights op vrijdag 22 en zaterdag 23 april worden gasten getrakteerd op verschillende feestelijke drankjes van het huis tijdens een avond vol met mezze. Haya is trots op het driejarige bestaan van NENI Amsterdam.

Haya: “Amsterdam is voor mij een stad die out of the box is. Het is jong, creatief, dynamisch en heeft voor mij veel overeenkomsten met Tel Aviv. Geen wonder dat zoveel Telavivians hier graag wonen.”

Het Balaganmenu kost 45 euro. Reserveren voor de feestelijke avonden kan op neni-amsterdam.nl.

The Lemonman Bar

Wie het wil houden bij een drankje zit trouwens ook goed bij NENI. Bovenin hun locatie bij het Olympisch Stadion, in de voormalig Citroën-garage, vind je hun Lemonman Bar, waar je niet alleen kunt genieten van mooie wijnen en bier, maar tevens een uitgebreide cocktailkaart. Neem hier gerust plaats voor een borrel en een goed gesprek met gezelschap of de bartenders.

The Lemonman Bar neni amsterdam

The Lemonman Bar is overigens een eerbetoon aan Citroën, vernoemd naar de overgrootvader van de oprichter van het automerk. Deze geboren en getogen Amsterdammer, die fruithandelaar van beroep was, kreeg in de Amsterdamse volksmond de naam “de Limoenman”, welke later werd aangenomen door hem als familienaam – in 1811 om precies te zijn. Het Franse automerk kent verrassend genoeg dus Nederlandse roots.

Wat echter geen verrassing is, is dat de bar nu uiteraard een breed scala aan citrus en citroencocktails en -dranken schenkt. Shots van de huisgemaakte citroenjenever vloeien rijkelijk in zowel de bar als het restaurant!

Restaurant NENI Amsterdam 3-jarig bestaan Balagan nights 22 23 april

NENI-oprichter Haya Molcho

Post a Comment

#Volg ons op Instagram