Heb jij de indrukwekkende Messi burger al geprobeerd bij Hard Rock Cafe?

Messi burger Hard Rock Cafe Amsterdam

Heb jij de indrukwekkende Messi burger al geprobeerd bij Hard Rock Cafe?

Heb jij de indrukwekkende Messi burger al geprobeerd bij Hard Rock Cafe? Proef de nieuwste burger gecreëerd door Lionel Messi nu in Amsterdam.

Messi burger Hard Rock Cafe Amsterdam

Het Hard Rock Cafe kondigde vorige maand de wereldwijde lancering aan van de gloednieuwe ‘Messi Burger’. Wellicht een enigszins gekke combi, maar de immense burger in samenwerking met voetballegende Lionel Messi is onderdeel van de nieuwste ontwikkeling binnen Hard Rock’s Internationale “LIVE GREATNESS” campagne. Fans kunnen deze culinaire lekkernij, gecreëerd door niemand minder dan Messi zelf, nu bestellen in Hard Rock Cafe-locaties wereldwijd. Wanneer kom jij naar Amsterdam om te proeven?

Als onderdeel van de samenwerking van Hard Rock International met Lionel Messi, introduceerde het Hard Rock Cafe onlangs met trots een unieke burger, geïnspireerd door de favorieten van Messi zelf. Waar koos de kleine recordbreker voor?

Hard Rock Cafe’s Messi Burger is een gigant

De Messi Burger bestaat uit tien heerlijke ingrediënten, en is een unieke versie van Hard Rock’s legendarische steak burger. Hard Rock en Messi fans die hun tanden in de sappige burger zetten, proeven twee heerlijk gekruide, perfect gebakken burgers van premium gemalen rundvlees. Het feestje voor de smaakpapillen wordt versterkt door de verrassende combinatie van toppings: provolone kaas, chorizo, gekarameliseerde rode ui en last but not least Hard Rock’s unieke, pittige, rokerige saus. De Messi burger wordt geserveerd op een geroosterd brioche broodje met knapperige romaine sla en trostomaatjes.

Voor €11,20 kun je de Messi burger bestellen en voor een extra €2 maak je de burger helemaal compleet met een gebakken spiegelei. Om je bezoek aan het Hard Rock Cafe helemaal af te maken, bestel je voor €5,75 ook nog een lekkere portie friet on the side. Maar wees gewaarschuwd, kom met stevige trekt. De Messi burger is namelijk niet voor amateurs.

Messi burger Hard Rock Cafe Amsterdam

Post a Comment

#Volg ons op Instagram