TRAILER: ‘Stranger Things’ seizoen 4 trailer is eindelijk hier

Stranger Things seizoen 4 trailer

TRAILER: ‘Stranger Things’ seizoen 4 trailer is eindelijk hier

Bekijk nu de Stranger Things seizoen 4 trailer. Stranger Things 4 Vol. 1 gaat op 27 mei in première bij Netflix.

Netflix heeft de officiële trailer voor Stranger Things seizoen 4 uitgebracht en er is genoeg om te bespreken. De clip begint met Max Mayfield (Sadie Sink) bij het graf van haar stiefbroer Billy Hargrove (Dacre Montgomery), die zichzelf opofferde om Eleven te redden in de finale van seizoen 3.

“Liever Billy, ik weet niet of je dit wel kunt horen”, zegt Max. “Sinds je wegging is alles een totale ramp geweest.” De trailer plaagt vervolgens dat er een oorlog komt, gevolgd door Eleven die zegt: “Ik heb mijn krachten niet.” Voor het geval je het vergeten bent, ze verloor vorig seizoen haar telepathische vermogens toen ze een stuk van de Mind Flayer verwijderde die in haar was ingebed.

Premièredatum

Stranger Things seizoen 4 wordt uitgebracht in twee delen. Op 17 februari kondigden The Duffer Brothers, verantwoordelijk voor de regie, in een brief twee releasedata aan voor Stranger Things seizoen 4. “Gezien de ongekende lengte, en om het zo snel mogelijk bij je te krijgen, zal seizoen 4 in twee delen worden uitgebracht”, schreven ze. “Volume One verschijnt op 27 mei; Volume Two verschijnt vijf weken later, op 1 juli.”

Bekijk de volledige Stranger Things seizoen 4 trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram