Op zoek naar een hobby? Dit zijn 6 populaire hobby’s onder mannen

Nieuwe hobby 6 populaire hobby's onder mannen

Op zoek naar een hobby? Dit zijn 6 populaire hobby’s onder mannen

Op zoek naar een nieuwe hobby? Wij hebben 6 populaire hobby’s onder mannen voor je op een rij gezet ter inspiratie, dus misschien zit er iets tussen.

Nieuwe hobby 6 populaire hobby's onder mannen

Mannen hebben over het algemeen veel uiteenlopende hobby’s. De een houdt ontzettend veel van muziek en weet hier alles van, de ander houdt ervan om gewichten te tillen in de sportschool. Maar wat zijn nou eigenlijk de 5 meest voorkomende hobby’s van mannen?

In dit artikel lees je over de misschien wel meest populaire hobby’s onder mannen en waarom.

Vissen

De hobby die op dit moment weer enorm in populariteit toeneemt is vissen. Dit is een hobby die perfect is voor mannen die rustig op zichzelf willen zijn. Het ontsnappen uit het dagelijkse drukke leven is voor sommige belangrijk om te kunnen ontspannen. Een voordeel is dat je bijna op elke plek wel kunt vissen. Het hebben van een hengel, een koud biertje en flink wat geduld is hierbij wel een vereist.

Gamen

De generaties die zijn opgegroeid met gamen lijken deze passie voor de rest van hun leven te behouden. Of het nu voetbalspellen zijn of battle royaal oorlogsgames, we zetten graag onze headset op om solo of met vrienden de online strijd aan te gaan. En aangezien de consoles steeds beter worden en de games zich periodiek weer vernieuwen, blijft het interessant.

Gokje wagen

Met name de nieuwe online casino’s zijn erg populair onder de mannen in Nederland. Welke man houdt er nou niet van geld winnen? De spellen die vooral veel gespeeld worden zijn naast wedden op voetbal vooraal poker en blackjack, aangezien hier de meeste winkansen liggen. Om het geluk te testen worden vooral de gokkasten en roulette gespeeld. Belangrijke tip; houdt het als een hobby en zorg er niet voor dat het uit de hand loopt.

Reizen

Reizen staat altijd hoog genoteerd in het lijstje van de populairste hobby’s. Voor de mannen die tijd vrij kunnen maken om een mooie reis te maken, is dit een hobby die onvergetelijke momenten creëert. Het proeven van nieuwe culturen en het ontmoeten van mensen is wat deze hobby zo aantrekkelijk maakt. Gelukkig kunnen we inmiddels weer een stuk vrijer reizen dan bijvoorbeeld een jaar terug.

Lezen

Een andere hobby die zeer populair is, is nog altijd het lezen van een goed boek. En gelukkig maar! Waar sommige mannen de rust opzoeken door de hengel te pakken, doen andere het weer met een spannend verhaal of iets van intellectueel niveau. Het lezen van een boek is zeer rustgevend, wat stimulerend kan werken als je een druk bestaan hebt. Een beetje je algemene kennis opschroeven kan bovendien nooit kwaad.

Sporten

De laatste hobby in het rijtje is zeker niet de minste. Sport in het algemeen is uiteraard enorm populair als hobby en zelfs lifestyle. Hierbij is een onderscheid te maken in team- en individuele sport. Denk aan het vriendenteam bij de voetbalclub, maar ook de individu in de sportschool. De een houdt van het tactische teamspel en de ander van het kweken van spieren. Deze hobby is daarom voor iedere persoon anders in te vullen.

Zoals te zien, hebben mannen erg uiteenlopende interesses op het gebied van hobby’s. Mocht je dus een nieuwe hobby zoeken, overweeg dan eens bovenstaande opties!

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram