TRAILER: ‘Deep Water’ met Ben Affleck en Ana de Armas markeert terugkeer van A-list erotische thriller

Deep Water is A-list erotische thriller met Ben Affleck en Ana de Armas

TRAILER: ‘Deep Water’ met Ben Affleck en Ana de Armas markeert terugkeer van A-list erotische thriller

Deep Water met Ben Affleck en Ana de Armas markeert de terugkeer van de A-list erotische thriller. Bekijk nu de trailer van de aankomende film.

Gebaseerd op Patricia Highsmith’s roman met dezelfde titel, spelen Ben Affleck en Ana de Armas de hoofdrollen in de nieuwe Prime Video thriller Deep Water. Verwacht een erotisch tintje in deze spannende film die 18 maart uitkomt.

Affleck en de Armas spelen Vic en Melinda Van Allen, een welgesteld koppel uit New Orleans wiens huwelijk afbrokkelt door wrok, jaloezie, en wantrouwen. Terwijl hun wederzijdse provocaties en hersenspelletjes escaleren, verandert alles al snel in een dodelijk kat-en-muisspel als Melinda’s buitenechtelijke avontuurtjes beginnen te verdwijnen.

Met zinderende en complexe prestaties van Ben Affleck en Ana de Armas en geregisseerd door één van de meest gevierde filmmakers van het genre, Adrian Lyne, markeert Deep Water de terugkeer van de A-list erotische thriller, die je aandacht vanaf het begin grijpt en weigert los te laten terwijl je ontdekt hoe ver iemand kan gaan. Regisseur Lyne was eerder verantwoordelijk voor films als Indecent Proposal, Unfaithful en Fatal Attraction.

Bekijk de film vanaf 18 maart bij de streamingdienst van Amazon.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram