TRAILER: Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi in aankomende ‘Star Wars’-serie

Obi-Wan Kenobi trailer ewan mcgregor

TRAILER: Ewan McGregor keert terug als Obi-Wan Kenobi in aankomende ‘Star Wars’-serie

Ewan McGregor is terug in de nieuwe Obi-Wan Kenobi trailer. De Star Wars-serie speelt zich 10 jaar na Revenge of the Sith af.

De eerste trailer voor de Star Wars: Obi-Wan Kenobi limited series van regisseur Deborah Chow is hier. De Star Wars-spin-off staat gepland voor een exclusieve première bij Disney+ op 25 mei, en Ewan McGregor zal zijn rol als Kenobi hernemen, naast Hayden Christensen als Darth Vader.

Tien jaar na Star Wars: Revenge of the Sith (2005), waarin McGregor voor het laatst in de rol verscheen, krijgt de Jedi-meester te maken met de corruptie van zijn voormalige vriend en leerling Anakin Skywalker, die Darth Vader is geworden.

Het verhaal begint op de planeet Tatooine, waar Kenobi ontsnapte met een baby Luke Skywalker. “Het gevecht is gestreden”, zegt McGregor in een voice-over. “Wij hebben verloren. Blijf verborgen.”

Met Darth Vader aan de macht lijkt het er echter op dat Kenobi niet lang verborgen kan blijven.

De miniserie is geproduceerd door Lucasfilm, dezelfde studio achter The Mandalorian en The Book of Boba Fett. Joel Edgerton en Bonnie Piesse keren eveneens terug in hun rollen als respectievelijk Owen en Beru Lars.

Ga jij de nieuwe Star Wars-serie kijken? De nieuwste Obi-Wan Kenobi trailer check je bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram