TRAILER: ‘Bullet Train’ met Brad Pitt boordevol knallende actie

Bullet Train trailer brad pitt bioscoop

TRAILER: ‘Bullet Train’ met Brad Pitt boordevol knallende actie

De Bullet Train trailer met Brad Pitt zit boordevol knallende actie. De film is geregisseerd door Deadpool 2-regisseur David Leitch.

Sony Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende actie-thrillerfilm Bullet Train, geregisseerd door Deadpool 2-filmmaker David Leitch en met in de hoofdrol Brad Pitt.

De film, die is gebaseerd op Kōtarō Isaka’s roman Maria Beetle, volgt Pitt in de rol van een speciale missiemoordenaar genaamd Ladybug, die zonder het te weten een spannende rit met een Japanse kogeltrein tegemoet gaat tussen verschillende andere onafhankelijke huurmoordenaars: Prince (Joey King), Tangerine (Aaron Taylor-Johnson), Lemon (Brian Tyree Henry) en Hornet (Zazie Beetz).

De moordenaars realiseren zich al snel dat ze niet alleen in de Japanse hogesnelheidstrein zijn ingestapt en zien net zo snel in dat hun missies allemaal met elkaar verbonden lijken te zijn, wat plaats maakt voor een heimelijke strijd op hun reis van Tokio naar Morioka. Om de spanningen verder op te drijven, stapt een wraakzuchtige vader genaamd Kimura (Andrew Koji) in de trein om wraak te nemen op Prince, omdat hij diens zoon in coma heeft gebracht.

“Bij elke klus die ik doe, sterft er iemand. Ik ben die man niet meer”, zegt Pitt in de preview, die een hele reeks snelle actiescènes bevat met de soundtrack van de Bee Gees’ ‘Stayin’ Alive’.

De film heeft een ​​omvangrijke ensemble-cast, want naast eerder genoemde namen zien we tevens Masi Oka, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Karen Fukuhara, Bad Bunny en Sandra Bullock voorbijkomen.

Leitch regisseert de film op basis van een script geschreven door Zak Olkewicz, terwijl hij ook produceert naast Kelly McCormick en Antoine Fuqua, evenals uitvoerende producenten Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O’Connor en Kat Samick.

De actiefilm gaat medio juli in première in de bioscoop. Bekijk de eerste Bullet Train trailer hierboven.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram