Are you ready to mingle? Flirthallen is terug bij de Foodhallen Amsterdam, Rotterdam & Den Haag!

Flirthallen Foodhallen Amsterdam

Are you ready to mingle? Flirthallen is terug bij de Foodhallen Amsterdam, Rotterdam & Den Haag!

Ready to mingle? Flirthallen is terug bij de Foodhallen Amsterdam, Rotterdam & Den Haag! Voor singles en niet singles, vrienden en (nog) niet vrienden.

Flirthallen Foodhallen Amsterdam

Valentijnsdag is niet aan jou besteed? Onzin! Na bijna twee jaar swipen en oneindige wandeldates, is het tijd om het lot een flinke hand te helpen: Foodhallen Amsterdam, Den Haag én Rotterdam worden op 12 en 14 februari opnieuw omgetoverd tot Flirthallen en het wordt heter dan ooit.

Al een potentieeltje op’t oog? Grijp op 12 februari je kans tijdens de pre-Valentijn-borrel: Cupido deelt met liefde een shot-to-the-heart uit aan de gelukkige. Is ‘t raak? Zit je wellicht de 14e met je verovering aan de Foodhallen candlelight-dis.

Ook stille genieters kunnen rekenen op een ‘wingman’: hang een one-liner in de boom en maak kans op een fles spraakwater.

Meer een competitief typje? The floor is yours, dus waag je aan een dans-battle op de beats van DJ Matchmaker. Uma en John geven je hieronder alvast een voorzet.

Gescoord? Dan ligt er misschien wel een beschuitje voor je klaar de volgende ochtend. Zo niet, geen zorgen: er is genoeg fuel om je verdriet mee weg te drinken. Overigens is Flirthallen zeker niet geheel een vrijgezellenfeestje. Ook als je op zoek bent naar nieuwe maten, weet je wat je te doen staat: samen shotten en winnen!

Love at first bite

Liefde gaat natuurlijk door de maag, dus daar houdt Flirthallen rekening mee. Ook dit jaar geeft organisator Foodhallen vijf geheel verzorgde diners voor twee weg: een 5-gangen candlelight Valentijnsmenu met booze-pairing in het epicentrum van eten en liefde, op de dag van de liefde, 14 februari.

Er worden twee winnaars geloot tijdens bovenstaande pre-party op 12 februari, en drie winnaars worden via instagram gekozen. Digitaal meedoen kan sinds 25 januari, dus doe snel mee.

Ziet Flirthallen jou op zowel 12 als 14 februari? Kom naar Foodhallen Amsterdam, Rotterdam of Den Haag!

FLIRTHALLEN

Zaterdag 12 februari zijn de Foodhallen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag geopend van 12 uur tot sluit, en toegang is gratis.

Meer informatie over over het event vind je hier.

 

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram