VALENTIJNSTIP: All About Love bij LIEMÈS Food District in hartje Nederland

LIEMÈS Food District Utrecht Valentijnsmenu Valentijnsdag tip restaurant all about love

VALENTIJNSTIP: All About Love bij LIEMÈS Food District in hartje Nederland

Op zoek naar een restaurant-tip voor Valentijnsdag? Het is All About Love bij LIEMÈS Food District in Utrecht, met hun speciale Valentijnsmenu!

All About Love bij LIEMÈS Food District Utrecht met Valentijnsmenu

Valentijnsdag staat voor de deur, dus dat betekent dat we onze special lady weer eens extra in het zonnetje mogen zetten. En aangezien liefde ook bij de vrouw echt wel door de maag gaat – en de restaurants inmiddels weer open zijn – is onze Valentijnsdagcadeau-tip feitelijk een restaurant-tip!

Het net geopende LIEMÈS Food District in Utrecht heb je misschien al ergens voorbij zien komen en is een waar foodwalhalla.Wij bezochten deze smakelijke plek in het hart van het land recentelijk, en waren zeer verrast over zowel de heerlijke variatie aan eten als de locatie zelf. Een makkelijk bereikbare aanrader die goed is voor een heerlijke middag of avond! Óók in het teken van Valentijnsdag.

Lunch of dineer voor Valentijnsdag bij LIEMÈS Food District   

Deze sfeervolle, stijlvolle en warme plek binnen de iconische shopping area The Wall, gelegen aan de A2, laat verschillende keukens de revue passeren. Denk Foodhall meets restaurant, streetfood meets à la carte. Hier koken verschillende chefs hun wereldgerechten en shaken bartenders hun topcocktails. En in tegenstelling tot de reguliere foodhal-achtigen, die vaak toch behoorlijk laagdrempelig zijn, vind je hier alleen restaurantkwaliteit keukens, of je nu sushi, Spaanse tapas of Vietnamees bestelt.

Bij Liemès neem je plaats aan een van de gedekte tafels en bestel je bij de foodstands en de bar via QR – heel simpel via je smartphone. De gastvrije bediening serveert de bestellingen vervolgens aan tafel. Aan disposables doen ze trouwens niet bij Liemès, hier wordt alles gewoon geserveerd op servies, zoals het een restaurantomgeving betaamt. Dat eet lekkerder en is een stuk duurzamer.

LIEMÈS Food District Utrecht Valentijnsmenu

Omdat ze op maandagen gesloten zijn, ben je de dag voor Valentijnsdag – zondag 13 februari – voor zowel de lunch (vanaf 12:00 uur) als voor het diner van harte welkom bij Liemès voor een speciaal Valentijns-tastingmenu, inclusief mooie Valentijnscocktail. Het menu bedraagt €49,50 per persoon en reserveren kan hier.

Oh, leuk feitje: speciaal voor Valentijnsdag heeft Liemès een samenwerking met About Love. Een aantal singles krijgen op diezelfde zondag 13 februari hier de kans om te speeddaten in zijn of haar leeftijdscategorie. Mocht je na afloop trek hebben dan krijg je vanuit About Love korting op het tastingmenu; voor slechts €39,50 ben je dan voorzien. Inschrijven voor de speeddate doe je via About Love. Heb je dus nog dierbaren die single zijn, schrijf ze dan in!

Meer weten over Liemès? Ga dan naar de website. Gebruik maken van delivery? Dat kan via deze link.

LIEMÈS Food District Utrecht Valentijnsmenu Valentijnsdag tip restaurant

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram