High-end patisserie en innovatief drank concept ROLADIN Bakery & Cafe nu geopend in Westfield Mall of The Netherlands

ROLADIN Bakery & Cafe The Westfield Mall of The Netherlands open

High-end patisserie en innovatief drank concept ROLADIN Bakery & Cafe nu geopend in Westfield Mall of The Netherlands

High-end patisserie en innovatief drank concept ROLADIN Bakery & Cafe van The Entourage Group nu geopend in Westfield Mall of The Netherlands.

ROLADIN Bakery & Cafe The Westfield Mall of The Netherlands open

Voor het eerst na 13 jaar heeft THE ENTOURAGE GROUP, bekend van onder meer The Duchess, MR PORTER, MOMO en IZAKAYA, zijn eerste locatie buiten Amsterdam geopend. Met ROLADIN Bakery & Cafe doorkruist THE ENTOURAGE GROUP het land en voegt het hiermee een high-end patisserie en drank concept in The Westfield Mall of The Netherlands toe aan het toch al uitgebreide portfolio.

Overheerlijke huisgemaakte donuts en croissants, verrukkelijke babkas, diverse sandwiches en een ruim assortiment aan dranken. Allemaal op één plek, de hele dag.

ROLADIN Bakery & Cafe

ROLADIN Bakery & Cafe geeft een verfrissende en moderne impuls van een high-end patisserie naar een ongeëvenaarde all day experience. Welkom in een wereld van chocolade en kaneel, heerlijke donuts, verrukkelijke gebakjes en buitengewone sandwiches. De karakteristieke 360-graden bar fungeert als middelpunt op de ‘Dining Plaza’ waar de verschillende patisserie en delicatessen tot leven komen in een open keuken.

Wanneer de dag plaats maakt voor de avond transformeert de bar tot een bruisende en levendige plek waarbij de displays zich vullen met diverse bar bites gecombineerd met passende aperitivo’s, cocktails en een ruim assortiment aan spirits. ROLADIN is de perfecte plek voor een goede kop koffie met of zonder ontbijt, een toegankelijke lunch, een vroege of late snack of after work drinks met bijzondere cocktails.

Het menu

ROLADIN Bakery & Cafe is een high-end maar casual patisserie met een internationaal charisma. Vanaf het eerste kopje koffie tot de laatste cocktail; ROLADIN Is een all-day en full-service concept. Het diverse menu is een verzameling van luxe croissants, donuts en verschillende huisgemaakte babkas en sandwhiches.

Bartenders achter de kenmerkende 360-graden bar van THE ENTOURAGE GROUP brengen ROLADIN vanaf de avonduren al mixend, shakend en schekend het epicentrum van high-end cocktails. Op ieder uur van de dag lest het drankmenu de dorst met verse fruitsappen, diverse koffie blends, een high-end selectie spirits, een sterk wijnmenu en kenmerkende cocktails.

ROLADIN Bakery & Cafe The Westfield Mall of The Netherlands open

Design

De bar van ROLADIN Bakery & Café is het centrale element van het ‘Eettheater’ in Westfield Mall of The Netherlands. Interieurarhitect Pieter Kool was verantwoordelijk voor de merk identiteit.

Bezoekers kunnen plaats nemen aan de bar en bestellen uit de lange glazen vitrines. Het monolithische design is gemaakt van onbehandeld warmgewalst staal en constrasteert met de weelderige omgeving. De rondgebogen vormen en de verlichte, zwevende ringen refereren naar de minimalistische glamour van de jaren-50’, Miami Beach drive-inn restaurants. Bij ROLADIN Bakery & Café is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt geweest. Door de gehele bar is één materiaal gekozen, zonder chemische of verontreinigende coatings. Hierdoor is de bar volledig te recyclen, zonder overblijvend afval.

ROLADIN Bakery & Cafe The Westfield Mall of The Netherlands open

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram