LEKKER: The GUTsy Captain Kombucha lanceert speciale limited winter edition

The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon limited winter edition

LEKKER: The GUTsy Captain Kombucha lanceert speciale limited winter edition

The GUTsy Captain Kombucha heeft een speciale limited winter edition gelanceerd. Geniet van de The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon.

The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon limited winter edition

Alhoewel we inmiddels wel zijn bijgekomen van de decembermaand, laat het weer buiten nog wel te wensen over. De winter is zoals gebruikelijk koud, maar vooral ook donker en guur.  Gelukkig lanceren de GUTsy Captains daarom een speciale wintereditie kombucha om heerlijk van te genieten. Maak kennis met The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon.

De nieuwe limited wintereditie is een heerlijk, licht bruisende biologische kombucha met de perfecte winterse smaakcombinatie van appel en kaneel. Ook deze kombucha van The GUTsy Captain wordt met trots handgemaakt volgens het originele recept, met alleen de beste natuurlijke ingrediënten en gefermenteerde groene thee.

De fermentatie vindt plaats in kleine batches over een periode van een aantal weken. Het resultaat? Een authentieke biologische kombucha met een frisse smaak, ditmaal met in winterse variant. The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon is een limited edition met de zoete kruidige smaak van kaneel en de frisse tonen van appel om van te genieten tijdens de koude winterse dagen. Laat je verrassen door de bijzonder lekkere smaak.

De winter editie is momenteel tijdelijk verkrijgbaar in in 400ml PET bij onder andere Ekoplaza. De range bestaat verder uit 7 smaakvarianten:

Original, Ginger Lemon, Raspberry, Pineapple & Peach, Pomegranate, Passionfruit en Coconut. De ZERO range is er in de drie populairste smaken van de reguliere range; Original, Ginger Lemon en Raspberry. De drinks zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Ekoplaza, Marqt, COOP, Hoogvliet, Dekamarkt, Body & Fit, Supspace, Crisp en de Online Drogist.

The GUTsy Captain Kombucha Apple & Cinnamon limited winter edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram