HOLYSHOT’s biologische Maté Guarana shot geeft energieboost op zijn Zuid-Amerikaans

HOLYSHOT Maté Guarana

HOLYSHOT’s biologische Maté Guarana shot geeft energieboost op zijn Zuid-Amerikaans

HOLYSHOT lanceerde enige tijd terug de nieuwe smaak Maté Guarana. Een heerlijke biologische shot die je een duurzame energieboost geeft.

HOLYSHOT Maté Guarana

Om een extra energieboost en scherpte te krijgen zijn er tegenwoordig talloze middelen en drankjes. Als we kijken naar biologische dranken, dan denk je al snel aan koffie, maar wist je echter dat er een ander natuurlijk drankje is dat onder meer het lievelingsdrankje is van voetballers zoals Lionel Messi, Antoine Griezmann, Neymar en Luis Suarez? We hebben het hier over maté. En goed nieuws, want HOLYSHOT heeft met dit goedje een nieuwe shot uitgebracht in Nederland!

Wat is maté?

Maté is een groene boom, die zijn oorsprong vindt in de sub-tropische jungles van Zuid-Amerika. Van de bladeren wordt al eeuwenlang door de indianen Maté thee gemaakt, die door de unieke gezondheidseigenschappen ook wel de Zuid Amerikaanse super thee genoemd wordt. Maté bevat essentiële vitaminen, zoals vitamine B1 & vitamine C, mineralen,zoals magnesium en ijzer, en een hoog gehalte aan cafeïne.

De legende gaat dat op een dag een oude nomade man te zwak was om zijn stam te blijven volgen. Hij besloot om met zijn dochter achter te blijven, maar ze hadden al snel geen eten meer. Op een nacht bezocht een vreemdeling hen en vroeg om voedsel en onderdak. De vader en zijn dochter gaven het voedsel dat ze nog hadden aan hem. Verrast door de gastvrijheid, bood de bezoeker hen een plant aan die hij had gemaakt om een speciaal soort thee te maken, zodat ze nooit meer dorst zouden hebben en altijd gezond bleven. Hij zei ook dat ze de drank met anderen moesten delen. Sindsdien staat Maté synoniem voor gezondheid, uithoudingsvermogen en delen.

wat is Maté thee

De traditie ontstond om Maté te drinken met mensen die je liefhebt: goede vrienden en familie. Later werd het geheime recept met de Spanjaarden gedeeld. Pas toen Zuid-Amerikaanse voetballers Maté in het openbaar gingen drinken, veroverde het drankje de wereld. Het waren onder andere Lionel Messi, Neymar en Luis Suàrez die daar een belangrijke bijdrage aan leverden.

De biologische shot voor een natuurlijke & duurzame energieboost: Maté Guarana

HOLYSHOT bestaat uit een range van 3 smaken, verkrijgbaar in 60ml recyclebaar glas. Maté Guarana is de nieuwste smaak van het stel.

  • HOLYSHOT Ginger Turmeric – Een krachtige mix van kurkuma, gember en ananas. Kurkuma is van nature rijk aan onder andere vitamine C, ijzer, magnesium en zink. Samen met de pittige gember en friszoete ananas ondersteunt deze combinatie een goede werking van het immuunsysteem.
  • HOLYSHOT Ginger Lemon – Deze variant bevat puur gember- en citroensap en zit daardoor vol vitamines, mineralen en antioxidanten. De perfecte mix voor een energieboost voor lichaam en geest en om je weerstand hoog te houden.
  • HOLYSHOT Maté Guarana – Een biologische shot ontwikkeld op basis van gebrouwen Maté thee, verrijkt met Guarana en natuurlijke cafeïne. Het recept voor een natuurlijke en duurzame energieboost voor lichaam en geest. Bevat dezelfde hoeveelheid caffeïne als een kop koffie.

HOLYSHOT drank

De shots hoeven niet gekoeld te staan en zijn daarmee langer houdbaar dan de gekoelde alternatieven. Dit betekent dus ook minder kans op derving. De shots van HOLYSHOT zijn onder andere verkrijgbaar bij Makro, Hanos, Zegro, VHC Groothandels, Udea, Odin, Supspace en Quench Drinks.

Ga jij voor de HOLYSHOT Maté Guarana of één van de andere smaken?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram