Wanneer komt deel 2 van ‘Ozark’ seizoen 4 uit op Netflix?

wanneer ozark seizoen 4 deel 2 datum netflix trailer

Wanneer komt deel 2 van ‘Ozark’ seizoen 4 uit op Netflix?

Wanneer komt deel 2 van Ozark seizoen 4 op Netflix? Ozark seizoen 4 deel 2 moet voor de zomer van 2022 beschikbaar zijn.

wanneer deel 2 van Ozark seizoen 4 datum netflix trailer

Afgelopen vrijdag 21 januari verscheen Ozark seizoen 4 op Netflix. Voor hen die de zeven afleveringen reeds achter de rug hebben en dachten wat een gek einde, niet getreurd, het is gelukkig pas deel 1 van seizoen 4. Wanneer deel 2 van Ozark seizoen 4 bij de streamingdienst verschijnt is nu de vraag. Dit is wat we tot nu toe weten.

In Ozark seizoen 4 zitten Marty Byrde (Jason Bateman) en zijn gezin nog altijd in een penibele situatie, waarbij het Mexicaanse drugskartel, het lokale drugscircuit en de Amerikaanse overheid nog altijd voor heel veel stress zorgen. Elke keer als er progressie lijkt te zijn, steekt er een nieuw probleem op, met alle gevolgen van dien.

Ozark seizoen 4 deel 1 (spoilers)

In het laatste seizoen moeten de Byrdes bemiddelen bij een deal tussen [hun] drugsbaas, Omar Navarro, en de FBI. In ruil voor hun eigen veiligheid en vrijheid moeten zij er alles aan doen om de misdaadleider vrijuit te laten gaan. Terwijl zij deze schier onmogelijke taak proberen te volbrengen, ondervinden ze hinder van een privédetective en zit de neef van Navarro hen continu op de huid. Ondertussen lijkt het gezin uit elkaar te vallen als zoon Jonah zich aansluit bij een andere partij. Gaat het Marty, Wendy en de kids lukken?

Wanneer komt deel 2 van Ozark seizoen 4 op Netflix?

Uiteraard zullen we pas gedurende de laatste zeven afleveringen van seizoen 4, in deel 2, ontdekken of de familie uit al haar problematiek kan ontsnappen. De opnames voor dit tweede deel van het slotseizoen zijn inmiddels afgerond, maar een concrete releasedatum is nog onbekend.

Hoofdrolspeler Jason Bateman, die tevens bij de productie betrokken is, geeft echter aan dat het niet lang meer zal duren: “Het zal vrij snel zijn, denk ik.” Mochten de makers van Ozark de ambitie hebben om met het slotseizoen kans te maken op een Emmy – wat aannemelijk is – dan moet de tweede helft van de hitserie vóór 31 mei in première gaan om überhaupt in aanmerking te komen. Dat de laatste afleveringen van seizoen 4 nog in de eerste helft van 2022 op Netflix verschijnen lijkt dus zeer voor de hand liggend.

Houd ons in de gaten voor de officiële bevestiging door Netflix en stay tuned voor de Ozark seizoen 4 deel 2 trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram