TRAILER: Lange clip van begrafenisscène uit ‘The Batman’ duikt op

The Batman clip met begrafenisscène kijken 3 uur lang

TRAILER: Lange clip van begrafenisscène uit ‘The Batman’ duikt op

Bekijk de clip van de begrafenisscène uit The Batman. De film met Robert Pattinson komt begin maar uit in de bioscoop en duurt bijna 3 uur lang.

Nu de première van The Batman steeds dichterbij komt, hebben Warner Bros. en DC Comics inmiddels een hele reeks trailers uitgebracht. De aanstaande reboot van de Dark Knight heeft nu ook een volledige clip die draait om de begrafenisscène die is verschenen in eerdere teasers. Daarnaast werd de speeltijd van de door Matt Reeves geregisseerde film afgelopen week duidelijk

De bijna drie minuten durende clip werd gevonden door YouTuber Mario Z in de vorm van een advertentie tijdens het surfen op internet en volgt Robert Pattinson’s Bruce Wayne terwijl hij de begrafenis bijwoont van een gevallen wetshandhaver of overheidsfunctionaris uit Gotham City. Terwijl hij rondkijkt, kan Wayne rechercheur Gordon – gespeeld door Jeffrey Wright – met een andere politieagent horen praten over de verdwijning van een van zijn collega’s voordat er plotseling een auto door de kerkbanken rijdt. De besproken vermiste persoon stapt vervolgens uit het voertuig met een bom om zijn nek en een bericht aan de Batman.

Bekijk de volledige clip bovenaan terwijl je wacht tot The Batman op 3 maart in de bioscoop verschijnt.

The Batman duurt bijna drie uur lang

Volgens berichtgeving zal The Batman ongeveer drie uur lang zijn inclusief credits. Bronnen dicht bij de productie van de film hebben een totale speelduur van 167 minuten genoteerd voor de aanstaande release. Hiermee zal het de langste solo Batman-film ooit zal zijn, met twee uur en 47 minuten zonder aftiteling, en zal The Batman überhaupt een van de langste superheldenfilms ooit zijn. De enige films met een langere looptijd zijn Avengers: Endgame met 181 minuten en Zack Snyder’s Justice League met 242 minuten.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram