TRAILER: Netflix-serie ‘Space Force’ seizoen 2 deze maand te zien

Netflix Space Force seizoen 2 trailer

TRAILER: Netflix-serie ‘Space Force’ seizoen 2 deze maand te zien

Bekijk nu de Space Force seizoen 2 trailer. Het tweede seizoen van de Netflix-serie met Steve Carell verschijnt deze maand bij de streamingdienst.

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van Steve Carell’s astronautenprogramma-komedie Space Force. Ga jij kijken?

Het tweede seizoen gaat verder nadat Naird (Carell) mogelijk voor de krijgsraad moet komen wegens het niet opvolgen van bevelen aan het einde van het eerste seizoen. In de nieuwe aflevering zal het team van Naird “hun waarde moeten bewijzen aan een nieuwe regering terwijl ze interpersoonlijke uitdagingen aangaan”, aldus de officiële synopsis. “Zal de groep bij elkaar komen of uit elkaar vallen onder de druk?”

Naast Carell zijn er in de serie ook hoofdrollen weggelegd voor John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang en Don Lake.

De serie wordt geleid door Greg Daniels en Norm Hiscock op basis van een script geschreven door Carell, Kim Tran, O. Yang, Lauren Houseman, Brent Forrester, Mamoudou N’diaye en Hiscock.

In een interview met Collider duidt Daniels de gedetailleerde wijzigingen die zijn aangebracht voor de productie van seizoen twee, waaronder het in dienst nemen van de gewaardeerde regisseur Ken Kwapis. “We hebben de man binnengehaald die de pilot van The Office regisseerde en veel van onze grootste afleveringen. Ken Kwapis is zo veel bezig met het beschermen van de prestatie-energie op de set voor de cast, zodat ze kunnen ontspannen en zich geen zorgen hoeven te maken over de mechanica van het filmen”, vertelde hij aan de outlet.

“Hij is ook super goed in het maken van comedy, wat iets anders is dan het soort Kubrick-achtige stijltje waar we voor seizoen één voor gingen, toch? We hebben gezien wat werkte en hebben geprobeerd het te repareren.”

Space Force seizoen 2 zal zeven afleveringen van een half uur bevatten en zal op 18 februari bij Netflix verschijnen.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram