Officiële blik op de Dior x Birkenstock samenwerking

Dior x Birkenstock Milano Sandal en Boston Clog sandalen

Officiële blik op de Dior x Birkenstock samenwerking

Een officiële blik op de Dior x Birkenstock samenwerking, met de Dior x Birkenstock Milano Sandal en Boston Clog. Welke sandalen ga jij kopen?

Dior x Birkenstock Milano Sandal en Boston Clog sandalen

Kim Jones heeft vlak voor afgelopen weekend zijn nieuwe Dior herencollectie voor het herfst/winterseizoen 2022 onthuld, en gezien zijn jarenlange samenwerkingsgeschiedenis zou de collectie niet compleet zijn zonder een nieuwe collabo. Deze keer werkte het Franse luxehuis samen met het bekende, comfortabele schoenenmerk uit Duitsland; Birkenstock.

De aanstaande samenwerking omvat Birkenstock’s Boston Clog en de Milano Sandal in grijs vilt. De Boston Clog is geüpdatet met rubberen spatborden, veelkleurige bloemenborduursels, een leren enkelbandje en een zool met Dior-monogram-reliëf. De Milano Sandal heeft op diens beurt een naadloos grijs design met een leren enkelbandje. Ter afwerking van beide modellen zijn zwarte achtbaangespen met Dior-branding op de brug van de voet geplaatst en zien we voetbedden met co-branding.

Check hieronder de beelden voor een officiële blik op de gezamenlijke Birkenstocks, die later dit jaar worden uitgebracht.

Dior x Birkenstock Boston Clog

Dior x Birkenstock Milano Sandal sandalen

Dior x Birkenstock Boston Clog sandalen

Post a Comment

#Volg ons op Instagram