DJ Khaled showt zijn paar van Virgil Abloh’s Louis Vuitton x Nike Air Force 1′ Red’ sneakers

DJ Khaled showt Virgil Abloh's Louis Vuitton x Nike Air Force 1' Red' sneakers

DJ Khaled showt zijn paar van Virgil Abloh’s Louis Vuitton x Nike Air Force 1′ Red’ sneakers

DJ Khaled showt zijn paar van Virgil Abloh’s Louis Vuitton x Nike Air Force 1 ‘Red’ sneakers, zoals eerder te zien op de LV SS22 “Amen Break” catwalk.

DJ Khaled showt Virgil Abloh's Louis Vuitton x Nike Air Force 1' Red' sneakers

DJ Khaled is een typische sneakerverzamelaar, die bekend staat om het bezit van enkele van de meest begeerde schoenparen ter wereld. Dit weekend heeft de rapper en producer een nieuw, zeer zeldzaam paar toegevoegd aan zijn steeds groter wordende collectie. Maak kennis met de Louis Vuitton x Nike Air Force 1 in rood.

Ontworpen door Virgil Abloh – wiens postume herfst/winter 2022 LV heren catwalkshow afgelopen week plaatsvond – was de LV x AF1 samenwerking voor het eerst te zien tijdens de SS22 “Amen Break” show, en sindsdien is de schoen uitgegroeid tot een van de meest spraakmakende sneakers dit decennium.

Voorafgaand aan de release van een exclusieve klassieke colorway door Sotheby’s, heeft DJ Khaled nu een ongelooflijk zeldzaam vroeg paar in rood in handen gekregen. Deze colorway maakt deel uit van de 47 stijlen die op de catwalk worden getoond, die zullen worden getoond in een tentoonstelling en ergens later dit jaar in de retail verkrijgbaar zullen zijn. Voorlopig is DJ Khaled misschien een van de weinige mensen die deze schoen heeft, een van de meest gewaagde versies van Abloh.

Het leren bovenwerk is volledig in rood versierd waarna het is bedekt met het LV-monogram en contrasteert met een witte leren Swoosh met monogram. Aan de Swoosh hangt een groene tag, terwijl de branding op de tong op de gebruikelijke manier van Abloh misplaatst lijkt. Een andere belangrijke opmerking is dat deze niet in een speciale doos zaten, maar in een kartonnen schoenendoos met reliëf die uitvouwde om de schoenen in hun stofzakken te onthullen.

Bekijk DJ Khaled die de schoenen onthult hierboven, en blijf op de hoogte via MANNENSTYLE voor meer informatie over de verwachte bredere release van de Louis Vuitton x Nike Air Force 1-samenwerking.

DJ Khaled Louis Vuitton x Nike Air Force 1 Red sneakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram