Nieuwe blik op aankomende adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT "Slate Red"

Nieuwe blik op aankomende adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red”

Een nieuwe blik op de aankomende adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red”. De nieuwe rode YEEZY sneakers worden in februari verwacht.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT "Slate Red"

Kanye West richt onze aandacht weer eens op zijn steeds groter wordende serie adidas YEEZY sneakers. In de komende weken zal het creatieve genie normaal gesproken zijn nieuwe YEEZY BOOST 350 V2 CMPCT “Slate Red” schoenen lanceren. En van alle YEEZY’S die Ye heeft verkocht sinds hij zich in 2015 aan het Duitse sportkledingmerk verbond, is dit slechts de tweede keer dat zijn kenmerkende ‘Red October’-esthetiek aan bod komt.

De visuele compositie van deze door Ye ontworpen schoenen is extreem opvallend. De “leisteenrode” tint bedekt hier het grootste deel van de basislaag, terwijl het ook over de verlengde sokachtige kragen loopt, evenals over de buitenste laag PrimeKnit die op de zijwanden en de hielen is geweven. Ondertonen van het bovenwerk zorgen voor kleine contrasten omdat ze gekleurd zijn in de bruin, en dit is zichtbaar bovenop de teen en de middenvoet. Onderop zitten de geribbelde tussenzolen boordevol BOOST-demping voor een comfortabele rit, en is de buitenkant gestyled met twee verschillende tinten rood.

Vroege berichtgeving melden dat we een Valentijnsdag-release kunnen verwachten, maar adidas moet dit nog bevestigen. De prijs is vastgesteld op de bekende € 220.

Voor ander sneakernieuws, check ook de adidas YEEZY Knit Runner “Stone Carbon”.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram