TRAILER: Nieuwe ‘Moon Knight’ teaser onthult trailer releasedatum

TRAILER: Nieuwe ‘Moon Knight’ teaser onthult trailer releasedatum

Een nieuwe Moon Knight teaser heeft de releasedatum van de nieuwe trailer onthuld, voor het eerst te zien tijdens een NFL Super Wild Card-wedstrijd.

Moon Knight Teaser trailer NFL HULU Oscar-Isaac

Marvel Studios heeft, na enkele korte teasers te hebben uitgebracht, nu kenbaar gemaakt klaar te zijn om de eerste officiële trailer uit te brengen voor de aankomende Disney+-serie Moon Knight.

De streamingdienst Hulu, eigendom van Disney, kondigde het nieuws op Twitter aan en onthulde dat de eerste volledige trailer van de serie zal verschijnen tijdens de NFL Super Wild Card-matchup, later vandaag Amerikaanse tijd.

Moon Knight zal de raadselachtige antiheld – ook bekend als Marc Spector – introduceren in de Marvel Cinematic Universe, gespeeld door de geliefde Star Wars en Dune-veteraan Oscar Isaac. Acteur Ethan Hawke zal gedurende het seizoen de rol van de belangrijkste schurk op zich nemen.

Spector, een onconventionele kijk op een superheld, is een voormalig CIA-agent en marinier die lijdt aan dissociatieve persoonlijkheidsstoornis. Nadat hij ogenschijnlijk wordt vermoord tijdens een van zijn huurmoordmissies, wordt het personage naar een Egyptisch graf gebracht en voor een standbeeld van de maangod Khonshu gelegd, die Spector mystieke superkrachten schenkt, hem uit de dood opwekt en zo de Moon Knight creëert.

Er is momenteel geen officiële releasedatum voor de serie, maar Marvel-fans kunnen ons zeker in de gaten houden voor de nieuwe trailer die later vandaag wordt onthuld. Bekijk tot die tijd de Moon Knight teaser hieronder.

Afbeelding: Marvel Studios

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram