TRAILER: Netflix brengt officiële trailer uit voor ‘Neymar: The Perfect Chaos’

Neymar: The Perfect Chaos netflix documentaire

TRAILER: Netflix brengt officiële trailer uit voor ‘Neymar: The Perfect Chaos’

Bekijk de officiële trailer voor Neymar: The Perfect Chaos. In de Netflix-documentaire volgen we de PSG-aanvaller, die behoort tot de beste voetballers ter wereld.

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor zijn nieuwe documentaire Neymar: The Perfect Chaos, waarin we de snelle opkomst van Neymar Jr. volgen. De Braziliaanse aanvaller van Paris Saint-Germain wordt beschouwd als een van de beste voetballers ter wereld.

De aankomende trailer duikt in Neymars nalatenschap tot nu toe, evenals zijn vroegere leven in São Paulo, Brazilië, en zijn spraakmakende privéleven buiten het voetbal. Neymar staat bekend om zijn dynamische en onhandelbare persoonlijkheid, en heeft zichzelf vaak onder media-aandacht gebracht, zeker ook om de verkeerde redenen.

De komende documentaire bevat interviews met Neymars teamgenoten, concurrenten en enkele van de beste voetbalsterren aller tijden, waaronder Lionel Messi, David Beckham, Kylian Mbappé, Luis Suarez en Ángel Di María. “Alles wat hij doet, draait om entertainment”, zegt Beckham in de trailer. Er zijn ook nieuwscommentatoren te horen die niet inhouden en zeggen: “Je bent een van de beste spelers ooit. Wat is je probleem?”

“Ik begon vroeg te spelen, werd vroeg beroemd, werd vroeg rijk, alles ging van nul tot 100”, zegt Neymar. “Ik heb er niet voor gekozen om een ​​superster te zijn. Ik ben liever anoniem dan beroemd. Ik ken de verantwoordelijkheid die ik heb. Het is mijn leven. Ik zal niet stoppen puur om jou een plezier te doen.”

Bekijk de Netflix-trailer bovenaan en verwacht Neymar: The Perfect Chaos op 25 januari bij de streamingdienst, als hij in première gaat als een driedelige docuserie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram