TRAILER: Marvel Studios onthult officiële ‘Moon Knight’ trailer en releasedatum

Moon Knight trailer release datum disney plus

TRAILER: Marvel Studios onthult officiële ‘Moon Knight’ trailer en releasedatum

Bekijk de officiële Moon Knight trailer. De serie van Marvel Studios verschijn op 30 maart bij streamingdienst Disney+.

Na het uitbrengen van meerdere teaserclips is de officiële trailer voor Marvel Studios’ aankomende Disney+-serie Moon Knight eindelijk gearriveerd. Ook hebben we een releasedatum voor het volgende hoofdstuk in de Marvel Cinematic Universe.

In Moon Knight speelt Oscar Isaac een antiheld genaamd Marc Spector, een ex-marinier en CIA-agent die is gediagnosticeerd met een dissociatieve identiteitsstoornis die zich manifesteert in verschillende gespleten persoonlijkheden. Terwijl hij probeert de realiteit te begrijpen, wordt hij een vaartuig voor de Egyptische maangod Khonshu, die hem dieper tot waanzin drijft. Ethan Hawke speelt een sekteleider in de serie die fungeert als de belangrijkste antagonist.

In de nieuw uitgebrachte trailer wordt Marc Spector gezien terwijl hij zijn deuren op slot doet en zichzelf vastbindt op zijn bed, waarbij hij uitlegt dat hij een slaapstoornis heeft. “Ik kan het verschil niet zien tussen mijn wakkere leven en dromen”, zegt hij met Kid Cudi’s Day ‘N’ Nite-nummer op de achtergrond. Terwijl hij duizelig naar zijn werk strompelt, noemt zijn collega hem Steve, waarop hij antwoordt dat zijn naam eigenlijk Steven is, terwijl het eigenlijk Marc is.

Tijdens een bezoek aan een museum in Egypte ziet hij een angstaanjagend visioen van de oude god Khonshu die uiteindelijk in een aardige oude dame verandert. Zijn geestelijke gezondheid blijft verslechteren naarmate de realiteit om hem heen steeds verwarrender wordt. Vervolgens horen we Ethan Hawke Spector ertoe aanzetten de stemmen in zijn hoofd te omarmen, en we zien Spector veranderen in het Moon Knight-personage, terwijl hij met geweld een monster verslaat op de badkamervloer.

De originele Marvel-serie kun je vanaf 30 maart streamen bij Disney+. Houd ons in de gaten voor meer updates. Bekijk de nieuwe Moon Knight trailer bovenaan.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram