TRAILER: Marvel Studios pakt door en toont ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer

TRAILER: Marvel Studios pakt door en toont ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’

Bekijk hier de gloednieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer, die verdergaat waar Spider-Man: No Way Home afliep.

De aankomende Marvel Studios-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft een eerste trailer. Voor hen die Spider-Man: No Way Home nog niet hebben gezien, hieronder volgt een hele lichte spoiler over de end-credits van die film. Marvel heeft bovenstaande previewclip echter zo ingericht dat er vrijwel niets wordt prijsgegeven dat de film verpest voor hen die Spidey nog in actie moeten zien.

Wie de nieuwe Spider-Man-film al wel heeft gezien en bleef zitten tot nadat de aftiteling was uitgerold, kreeg een eerste glimp van de geheel nieuwe Doctor Strange in the Multiverse of Madness trailer. De theatrale clip is nu officieel onthuld aan het publiek en onthult verschillende details van het multiversum dat in een complete chaos is terechtgekomen.

In de vervolgtrailer van Sam Raimi’s aankomende project zien we Stephen Strange een handvol confrontaties ondergaan, waaronder die met de teruggekeerde, kwaadaardige Mordo. In Strange’s zoektocht om al deze multiversum-obstakels aan te pakken, probeert hij zich aan te sluiten bij Wanda Maximoff – die zich schuilhoudt sinds de gebeurtenissen van WandaVision – samen met America Chavez, die wordt gespeeld door Xochitl Gomez. Opmerkelijke scènes tegen het einde van de iets meer dan twee minuten durende clip zijn onder meer die van Strange die het opneemt tegen een gigantisch monster met één enkel oog en enorme tentakels, evenals een interactie met een kwaadaardige weerspiegeling van zichzelf die zegt: “Dingen liep gewoon uit de hand”. De duistere variant van Strange doet sterk denken aan de episode met hem die we te zien kregen in de Disney+-serie What If…?.

Bekijk de volledige clip bovenaan en bekijk Doctor Strange in the Multiverse of Madness medio mei 2022 in de bioscoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marvel Entertainment (@marvel)

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram