TRAILER: Het derde seizoen van Donald Glover’s ‘Atlanta’ heeft een eerste trailer

Atlanta seizoen 3 trailer

TRAILER: Het derde seizoen van Donald Glover’s ‘Atlanta’ heeft een eerste trailer

Donald Glover’s Atlanta seizoen 3 heeft een trailer. Het derde seizoen van de Amerikaanse hitserie zal medio maart in première gaan.

FX heeft de eerste officiële teaser-trailer uitgebracht voor het derde seizoen van Donald Glover’s Atlanta, dat in 2022 in première gaat.

De preview, getiteld “Visitors”, toont Glover’s personage Earn, Brian Tyree Henry’s Paper Boi, LaKeith Stanfield’s Darius en Zazie Beetz’s Van op een Europes tournee, waar ze de lokale taal niet kennen en een reeks nieuwe karakters ontmoeten.

“Moet ik hiervoor naakt gaan?” vraagt Paper Boi aan ​​Earn terwijl hij een spa-uitnodiging vasthoudt tegen het einde van de teaser. “Naaktheid is niet vereist, denk ik”, reageert Earn twijfelachtig, waarop Paper Boi antwoordt: “Ik weet het niet, man. Europa.”

Na een onderbreking van bijna vier jaar keert de Emmy-winnende comedy-dramaserie terug bij de Amerikaanse netwerkzender op 24 maart 2022, met een première van twee afleveringen die de volgende dag beschikbaar zullen zijn om te streamen bij Hulu. Het seizoen zal 10 afleveringen bevatten die zich grotendeels in Europa zullen afspelen.

“We zijn verheugd Atlanta terug te hebben met een nieuw seizoen op 24 maart”, aldus Eric Schrier, President van FX Entertainment. “Opnieuw hebben Donald Glover, de producers en de sterrencast een kenmerkend seizoen afgeleverd dat synoniem staat voor de uitmuntendheid die Atlanta zo geweldig maakt.”

Vooruitlopend op de terugkeer van de serie in 2022, bekijk je de eerste Atlanta seizoen 3 trailer bovenaan. Leuk weetje; in de trailer vang je een korte glimp op van de Nederlandse actrice Yasmin Karssing, die zichtbaar geëmotioneerd voor acteur LaKeith Stanfield te zien is.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram