TRAILER: ‘Death on the Nile’ is detectivefilm die volgt na ‘Murder on the Orient Express

Death on the Nile trailer

TRAILER: ‘Death on the Nile’ is detectivefilm die volgt na ‘Murder on the Orient Express

Death on the Nile is een nieuwe detectivefilm die plaatsvindt na de gebeurtenissen uit de film Murder on the Orient Express. Bekijk hier de trailer!

Meer dan een jaar na de oorspronkelijk geplande lancering, heeft de aankomende detectivefilm Death of the Nile eindelijk een tweede trailer gekregen. De nieuwe clip geeft ons een beter beeld van wat er gaat komen, waarbij bovendien een nieuwe releasedatum voor de bioscoop is aangekondigd.

Verschoven van oktober vorig jaar naar februari 2022, zal de door Kenneth Branagh geregisseerde film de gebeurtenissen van zijn eerste film, Murder on the Orient Express, opvolgen, waarbij Branagh zelf opnieuw de rol van de beroemde detective Hercule Poirot vertolkt.

Het project is uiteraard weer gebaseerd op een andere roman van Agatha Christie en volgt Poirot terwijl hij op vakantie gaat naar Egypte. Zoals het lot betaamt, is de beroemde misdaadonderzoeker opnieuw betrokken bij een mysterieus moordcomplot, dit keer op de Nijl, waarbij iedereen aan boord van een rivierstoomboot stuk voor stuk motieven voor de moord hebben.

Naast Branagh is een ware sterrencast present, waaronder Gal Gadot van Wonder Woman en Red Notice, Armie Hammer, The Man From U.N.C.L.E.-acteur, Tom Bateman, Russell Brand, Letitia Wright, Jennifer Saunders, Emma Mackey, Rose Leslie, Ali Fazal, Dawn French , Annette Bening en Sophie Okonedo.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram