KERSTCADEAUTIP: Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones zijn nu al veelgeprezen

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

KERSTCADEAUTIP: Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones zijn nu al veelgeprezen

Met de Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones beluister kerstliedjes in alle rust. De earphones van Sony zijn nu verkrijgbaar.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

Elk jaar weer zijn veel verlanglijstjes voorzien van audio-gerelateerde gadgets. Van draagbare boomboxes tot headphones, we beschikken graag over de beste elektronica om te genieten van onze favoriete muziek. Of wij nog een kerstcadeautip hebben op dit gebied? Toevallig wel! Maak kennis met Sony’s nieuwe  WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones.

Ongestoord genieten van jouw favoriete kerstnummers of de Top 2000? Met de noise cancelling in-ear headphones WF-1000XM4 van Sony is dit geen enkel probleem. Deze in-ears hebben dezelfde kwaliteit als de veelgeprezen WH-1000XM4 headphone, alleen zijn deze luistergadgets verpakt in een kleiner formaat.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones: Dit moet je weten

Noise cancelling & speak-to-chat

De nieuwe Sony in-ears beschikken om te beginnen over de beste noise cancelling, waardoor storende omgevingsgeluiden volledig gedempt worden. Toch een praatje maken tussendoor? Met de Speak-to-Chat functie kun je eenvoudig korte gesprekken voeren zonder de oordopjes uit je oren te halen of een andere handeling uit te voeren. De muziek stopt automatisch wanneer je begint met praten en omgevingsgeluiden worden toegelaten. Bijvoorbeeld erg handig als je net de handen vol hebt.

Geluidskwaliteit op hoog niveau

Het geluid heeft Sony eveneens een niveau hoger weten te krijgen. Er is sprake van Hi-Res audio ondersteuning dankzij LDAC. Ondanks het kleine formaat zijn deze oordoppen goed voor een dynamisch geluid met een rijke bass range. Zelfs gecompresseerde muziek bestanden kunnen worden opgeschaald, waardoor je veel meer luisterplezier beleeft.

Draagcomfort dankzij nieuwe eartips

Ook van het draagcomfort mogen we nog meer verwachten, evenals van de ruisonderdrukking, een hogere luchtdichtheid kent dankzij nieuw ontwikkelde ear tips van speciaal materiaal. Met ‘fitting guidance’ in de app kun je de fit van je oren bepalen en zo de juiste maat kiezen voor de beste ruisonderdrukkingprestaties.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

Smart listening

Dankzij Fast Pairing koppel je heel gemakkelijk je oordoppen zonder dit te hoeven doen via de Bluetooth instellingen. Met de Voice assistant activeer je via de zogeheten ‘wake-words’ de Voice Activation. Dit doe je door een speciaal woord of speciale zin uit te spreken, waardoor je vervolgens snel de functies met je stem kunt bedienen.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

Belkwaliteit verbeterd

Twee microfoons en bone-conduction sensor zorgen ervoor dat je stem nog nauwkeuriger en accurater wordt opgepakt. Dit betekent dat degene aan de andere kant van de lijn jou veel beter zal verstaan. En dankzij noise cancelling hoor je de gesprekspartner zelf ook goed, zelfs in lawaaierige omgevingen. Een fatsoenlijk telefoongesprek dus onder alle omstandigheden.

(Spat)waterbestendig

Dankzij de IPX4 rating zijn de WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones spatwaterbestendig. Altijd handig om te weten.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

Batterij die lang meegaat en snel oplaadt

De oordoppen zijn met een volle accu goed voor maar liefst 8 uur afspeeltijd terwijl noise cancelling aanstaat. De oplaadcase tilt deze luisterduur naar 16 uur extra. Deze case is zowel draadloos als met de meegeleverde USB-C kabel op te laden, en de Headphones Connect-App geeft een melding als de case zich onder 30% batterij begeeft. Met de snellaadfunctie geef je de lege oordoppen 60 minuten batterijduur in slechts 5 minuten laden!

Sony’s nieuwe earphones kopen

De topklasse WF-1000XM4 in-ear headphones van Sony zijn nu te koop voor €280, en zijn het perfecte audiocadeau om te geven of te krijgen.

Sony WF-1000XM4 in-ear noise cancelling headphones

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram