Een veilig gevoel in huis en tuin met Eufy’s Floodlight 360° Camera 2K Pro

Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Een veilig gevoel in huis en tuin met Eufy’s Floodlight 360° Camera 2K Pro

Een veilig gevoel in huis en tuin? Zet de Eufy Floodlight 360° Camera 2K Pro met een gerust hart op het verlanglijstje voor kerst of doe ‘m jezelf cadeau.

Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Met de kerstdagen voor de deur is het vooral uitkijken naar de gezelligheid met dierbaren. Lekker samen bij iemand thuis aan het kerstdiner en uitgebreid borrelen. Heerlijk! Er is echter wel een dikke ‘maar’. We willen de sfeer niet verpesten, en daar komt ‘ie, máár er is wel iets waar we rekening mee dienen te houden. Inbrekers slaan namelijk het liefst toe tijdens de feestdagen, als we het huis onbewaakt achterlaten voor meerdere uren. Er zijn echter tools om de kans op ongewenst bezoek te verkleinen.

Zoals de reclame vanuit de campagne van SIRE al zegt, maak het inbrekers niet gemakkelijk. Kwaadwillenden kijken namelijk niet alleen naar wat er valt te halen, maar vooral ook naar hoe makkelijk zij zichzelf toegang tot bijvoorbeeld een woning kunnen verschaffen. Het helpt dus om een aantal zaken in en rondom jouw eigen huis op orde te hebben.

Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Eufy Floodlight Camera 2K Pro met 360° camera

Bij wie denk je dat een inbreker eerder een poging waagt; bij een huis mét camera of zonder? Niet zo’n lastig te beantwoorden vraag. Helemaal als die camera ook nog eens gepaard gaat met een knallend licht. Daar wil een inbreker niet in komen te staan!

Maak daarom snel kennis met de Floodlight Camera 2K Pro. Deze 360° camera van Eufy geeft een volledig beeld zonder blinde vlekken en legt alle details vast in 2K. Daarnaast biedt deze Floodlight Camera diverse soorten verlichting en zijn de kleurtemperatuur en helderheid, schema’s en bewegingsdetectie makkelijk in te stellen via de app. Even installeren op je smartphone en je hebt overal, waar dan ook ter wereld inzichtelijk wie zich voor jouw camera beweegt.

Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Eventuele indringers worden herkend door de AI-technologie en afgeschrikt door maar liefst 3.000 lumen heldere schijnwerpers, met een bereik aan verlichting tot wel 12 meter! Ook deze verlichting werkt met bewegingsdetectie. Zelfs ‘s nachts heeft de camera een gedetailleerde, full-color opname. En wil je terugpraten door de camera? Dit kan ook gemakkelijk via de app. De camera slaat de beelden trouwens lokaal op, dus je hebt geen extra cloud abonnement nodig.

De Floodlight Camera 2K Pro is verkrijgbaar voor €289, en als je goed speurt dan is hij zelfs verkrijgbaar met korting. Zet dit beveiligingsmiddel voor jouw woning op het verlanglijstje voor kerst of installeer de gadget nog voor de kerstdagen thuis. Dan kun je met een ontspannen gevoel richting de familie!

Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram