Welke e-reader geef je met kerst cadeau? Met deze twee opties kun je ook audioboeken luisteren

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Welke e-reader geef je met kerst cadeau? Met deze twee opties kun je ook audioboeken luisteren

Welke e-reader geef je met kerst cadeau? Met de Kobo Sage en Kobo Libra 2 kun je ook audioboeken luisteren, en zelfs draadloos dankzij Bluetooth.

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Met kerstmis voor de deur is het zoeken naar de mooiste kerstcadeaus in volle gang. Grote kans dat je al hebt gedacht aan een e-reader. Maar welke dan? Wij hebben een fijne tip voor je. Bekijk de Kobo Sage en Kobo Libra 2 e-readers eens, want deze zijn voorzien van Bluetooth zodat boekenliefhebbers nu ook kunnen luisteren naar Kobo audioboeken.

Rakuten Kobo lanceerde dit jaar tegelijkertijd de Kobo Sage en Kobo Libra 2. Twee gloednieuwe e-readers die boordevol innovatieve functies zitten en over een ergonomisch ontwerp beschikken, tillen het digitale lezen naar een nog hoger niveau. En dankzij de nieuwe Bluetooth-technologie, kunnen we met één apparaat zowel e-boeken lezen als naar Kobo Audioboeken luisteren.

“Met meer dan een decennium aan ervaring in het maken van topkwaliteit e-readers, is het innoveren en verbeteren van onze producten een tweede natuur geworden. Zo zorgen we ervoor dat Kobo de beste optie blijft voor lezers. We werken continu samen met boekenliefhebbers om ons aanbod – van e-readers, e-books en audioboeken tot aan de Rakuten Kobo app – zo sterk en volledig mogelijk te maken en het leesplezier van onze klanten te verbeteren”, aldus Michael Tamblyn, CEO, Rakuten Kobo.

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat met de Kobo Sage en Kobo Libra 2 de favoriete functies van gebruikers zijn samengevoegd, namelijk de nieuwste software en Bluetooth, zodat men kan lezen of luisteren via hun Kobo en het leesleven altijd en overal mee naartoe kan worden genomen. De e-readers kunnen bovendien zonder zorgen meegenomen worden in het water, want ze zijn waterbestendig tot 60 minuten in maximaal twee meter waterdiepte. Op vakantie lezen bij het zwembad? Kan zorgeloos!

De twee apparaten zijn daarnaast voorzien van ingebouwde ComfortLight PRO-technologie, zodat lezers zowel overdag als ’s nachts van boeken kunnen genieten en een eigen lichtinstelling kunnen kiezen. Pas heel simpel de helderheid van het scherm en de hoeveelheid blauw licht aan, en verander de kleurtemperatuur om je vermoeide ogen rust te geven.  Zo kun je tot diep in de nacht lezen, zonder dat het ten koste gaat van je slaap. De Kobo Sage en Kobo Libra 2 hebben ook een Dark Mode optie met witte tekst op een zwarte achtergrond.

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Kobo Libra 2

De Kobo Libra 2 beschikt over talloze functies en heeft een geheel eigen stijl. De leesgadget is perfect voor lezers met een druk bestaan. Deze e-reader biedt meer opslagruimte, een sneller E Ink scherm en Bluetooth, waarmee hij terecht de opvolger is van de populaire Kobo Libra H2O.

Of het nu een zonnige dag is, of in het holst van de nacht, de waterdichte eReader is net zo flexibel als jij dankzij het 7″ HD E Ink Carta 1200 niet-blinkende scherm, ComfortLight PRO instelbare helderheid en kleurtemperatuurregeling, en 32 GB aan opslagruimte.

De Kobo Libra 2 is verkrijgbaar in wit en zwart, met SleepCovers in de kleuren klaproosrood, lavendel, leisteenblauw en zwart.

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Kobo Sage

De Kobo Sage komt je misschien bekend voor. Wij belichtten deze e-reader recentelijk en kwamen tot een positieve conclusie. Hieronder nogmaals in een notendop deze geweldige e-reader. Hét kerstcadeau voor een dierbare?

Met de Kobo Sage geniet je van de meest luxueuze leeservaring die Kobo te bieden heeft. Ook deze e-reader voorziet in talloze handige en simpel te bedienen functies, inclusief de toevoeging van Bluetooth voor Kobo Audioboeken. De Kobo Sage is het meest uitgebreide apparaat ooit van Kobo, en tilt het leescomfort naar een volgend niveau dankzij de op maat ontworpen accessoires, zoals de veelzijdige SleepCovers, de gloednieuwe PowerCover en de Kobo Stylus om aantekeningen mee te maken en passages te markeren. Dit geeft je als lezer voor het eerst de optie om te lezen, schrijven en luisteren op hetzelfde Kobo-apparaat.

Kobo’s Sage is uitgerust met een 8 “HD flush E Ink Carta 1200 niet- blinkend scherm, ComfortLight PRO instelbare helderheid en kleurtemperatuurregeling, Dropbox ondersteuning en 32 GB aan opslagruimte. De slanke en lichtgewicht Kobo Sage is ergonomisch ontworpen voor ultiem leescomfort. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zwart, met Kobo SleepCovers in lichtgroen en zwart, en een zwarte PowerCover.

Zowel de Kobo Libra 2 als de Kobo Sage zijn verkrijgbaar op kobo.com en bij geselecteerde retailers. De Kobo Sage heeft een adviesprijs van €289,99 en de adviesverkoopprijs van de Kobo Libra 2 bedraagt €189,99. Bestel snel en verras tijdens kerstochtend met deze geweldige e-readers!

Kobo Sage en Kobo Libra 2

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram