Bose’s nieuwe Noise Cancelling Headphone 700 biedt hoogwaardige spraaksturing en mobiele communicatie

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose’s nieuwe Noise Cancelling Headphone 700 biedt hoogwaardige spraaksturing en mobiele communicatie

De nieuwe Bose Noise Cancelling Headphone 700 biedt hoogwaardige spraaksturing en mobiele communicatie, en kan zo op het kerstverlanglijstje.

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose introduceerde eerder dit jaar de draadloze Noise Cancelling Headphones 700, wat volgens het gerenommeerde audiomerk de grootste vernieuwing in hoofdtelefoons is sinds de QuietComfort. Zo bevat de nieuwe Bose 700-serie een verbeterde spraakinterface en wordt er een nieuwe norm voor mobiele communicatie gezet. Zoek jij nog een nieuwe koptelefoon en hecht jij waarde aan hoge geluidskwaliteit en krachtige noise cancelling? Dit exemplaar lijkt perfect voor jou.

De 700-headphones beschikken om te beginnen in de basis over de geroemde QuietComfort-techniek. Hiermee kunnen we in de meest luidruchtige omgevingen rustig luisteren naar bijvoorbeeld onze muziek. Eigenlijk dus gewoon altijd en overal luisterplezier, waarbij je de noise cancelling bovendien dankzij 11 verschillende niveaus zo kunt afstellen als jij wilt.

Noise cancelling & audioprestatie

Per omgevingssituatie kun je dus schakelen tussen de 11 levels noice cancelling, waarbij het ook mogelijk is om de functie volledig uit te schakelen. De hoogste stand zorgt voor absolute stilte, terwijl bij de laagste stand alle geluiden ongehinderd binnenkomen. Draai aan de schakelaar en je hoort jezelf, anderen en alles om je heen alsof je geen headset op hebt.

In de handige Conversation Mode blijf je bereikbaar terwijl je muziek luistert. Muziek en noise cancellation zijn indien gewenst tegelijk uit te zetten om een face-to-face gesprek te voeren of naar een mededeling te luisteren. Vervolgens is de muziek eenvoudig weer op te pakken.

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 leveren keer op keer hoge kwaliteit muziekweergave, zelfs uren achter elkaar. Voorzien van de door Bose ontwikkelde active equalization, filtert de koptelefoon zwaar aangezette bassen, vocals en hoge tonen die na verloop van tijd luistermoeheid veroorzaken. Het resultaat is een natuurlijke, kristalheldere en evenwichtige geluidsweergave.

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose Voice System revolutionair

Er is echter meer wat de hoofdtelefoon op dit gebied typeert, want de nieuwste telg uit de Bose 700-serie is uitgerust met nieuwe, geavanceerde technologieën die ervoor zorgen dat de drukte van een openbare ruimte eveneens wordt gedempt tijdens een telefoongesprek. Als je op een dergelijk moment mobiel communiceert met vrienden, familie, de virtuele personal assistants of wie dan ook, dan lijkt het of je in een besloten omgeving bent. Exclusieve technologische snufjes binnen het 700-systeem schermen jouw stem af van alle omgevingsgeluiden. Je kunt dus gerust een zakelijke call of privégesprek afhandelen in een juichend voetbalstadion of een chaotische vertrekhal.

Hoe dit kan? De Bose Noise Cancelling Headphone 700 is ontworpen als integraal systeem met nieuwe akoestische en elektronische componenten, nieuwe digitale signaalverwerking en acht microfoons voor een soepele gebruikservaring. In de praktijk betekent dit dat er zes microfoons zijn die het overgrote deel van het omgevingslawaai neutraliseren, zodat je er geen last van hebt. Twee van die microfoons werken weer samen met de twee overgebleven microfoons voor stemdetectie van perfecte kwaliteit.

Dan wordt het nog een stukje technischer; Er is namelijk een staafvormig microfoonarray die je spraak isoleert en al het andere hoorbare geluid onderdrukt. Een zogenaamd afweer-array vormt vervolgens een tweede verdedigingslinie die het meest storende resterende geluid detecteert en vervolgens blokkeert.

Kun je het volgen? Maakt niet uit. Wat je mag onthouden is dat het simpelweg geen probleem is als er een espressoapparaat tekeergaat of een trein voorbij raast, jij en je mobiele gesprekspartner horen elkaar altijd goed.

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Spraakbediening

We noemden net al kort de virtuele personal assistant. Dit is daadwerkelijk een functie die de Bose Noise Cancelling Headphone 700 biedt. Door alle drukte heen kun je ook deze optie gemakkelijk aansturen. Je bepaalt zelf of je de koptelefoon via touchbediening op de oorschelpen of via spraakcommando’s bedient. Wanneer je voor spraakbediening kiest, dan doe je dit met behulp van Siri voor iOS, en Google Assistant en Amazon Alexa bij Android, waarbij je Alexa zelfs met één woord activeert.

Snel opladen, langdurig gebruiken

Met de noise cancelling ingeschakeld, luister je zo’n 20 uur naar muziek met de Bose Noise Cancelling Headphone 700. Als de batterij leeg is, dan laad je hem snel op. Na 15 minuten gebruik je de koptelefoon weer voor 3,5 uur. Na 2,5 uur is de koptelefoon volledig opgeladen. De kwaliteit en het comfort nemen gedurende deze tijd nooit af.

Details en beschikbaarheid

De oorschelpen van de Bose Noise Cancelling Headphones 700 kun je met een simpele draai plat vouwen, waarna je ze eenvoudig kunt opbergen in de meegeleverde koker. Hierdoor is de hoofdtelefoon handig mee te nemen in een tas of rugzak.

De koptelefoons zijn uitgevoerd in zwart en zilver, en zijn verkrijgbaar via Bose-winkels en erkende -dealers, en via Bose.nl.

De Noise Cancelling Headphones 700 hebben een adviesprijs van € 399,95. Check ook de speciale kerstaanbieding!

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Bose Noise Cancelling Headphone 700

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram