GIVEAWAY: De EPOS H6PRO vlaggenship headset serie is nu ‘Closed’ en ‘Open’ verkrijgbaar

EPOS H6PRO gaming headset

GIVEAWAY: De EPOS H6PRO vlaggenship headset serie is nu ‘Closed’ en ‘Open’ verkrijgbaar

De EPOS H6PRO vlaggenship gaming headset-serie is nu ‘Closed’ en ‘Open’ verkrijgbaar, en wij geven precies op tijd voor de kerstdagen een exemplaar weg.

EPOS H6PRO gaming headset

Ben je op zoek naar een nieuwe gaming headset van topkwaliteit, zodat je tijdens de feestdagen optimaal kunt genieten van pak ‘m beet Warzone: Pacific? Zoek niet verder, want de helden van EPOS hebben onlangs de vlaggenschip headset-serie H6PRO gelanceerd, die goed is voor waanzinnige next-generation akoestische audio. Ga jij voor de ‘Closed’ of ‘Open’ variant?

Voor wie EPOS misschien nog niet kent, dit premium gaming audiomerk komt uit Denemarken en is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de hele fijne EPOS | SENNHEISER GSP 600 Serie. Nu hebben ze echter een nieuwe generatie voor het topsegment onthuld, met de fraaie H6PRO Closed en H6PRO Open akoestische gaming headsets.

EPOS H6PRO-serie: Next-gen gaming headsets

De Denen bouwen voor hun nieuwe vlaggenschip headsets voort op de meermaals bekroonde GSP 600-serie. Het gevolg hiervan is dat de H6PRO-serie uitzonderlijke, natuurlijke en betrouwbare audio biedt voor de ultieme gaming audio-ervaring. En dit in zowel de open als gesloten akoestische variant – waar je zo meer over leest.

Met krachtig geluid, intuïtieve afneembare microfoonarmen, duurzame materialen, langdurig comfort en nog veel meer, ontketent de H6PRO-serie volgens het merk zelf “The Power of Audio”, goed voor een breed scala aan game-ervaringen.

Twee varianten: Open versus Closed

EPOS heeft met de H6PRO Closed en Open een tweetal akoestische headsets in petto. De vraag die vervolgens opduikt is natuurlijk welke het meest geschikt is voor jou. Lees de voordelen van beide types hieronder, zodat je zeker weet dat jij binnenkort optimaal geniet van jouw headset.

De H6PRO Closed en Open akoestische headsets zijn geschikt voor Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. En aangezien het bijna kerst is, geven wij onderaan een exemplaar naar keuze weg!

EPOS H6PRO gaming headset

H6PRO Closed – Hoogwaardige audio voor de competitieve gamer

De H6PRO Closed zet de evolutie van de veelgeprezen GAME ZERO en GSP 600 gesloten akoestische serie voort en levert krachtige gaming-audio met uitstekende passieve ruisonderdrukking. Met deze headset kun je je volledig op de game richten, zonder afleiding. Verkrijgbaar in Sebring Black, Racing Green en Ghost White, biedt deze headset dynamisch, krachtig geluid, zonder dat dit ten koste gaat van de nauwkeurigheid.

Voor gamers die dus nauwkeurigheid, controle en betrouwbaarheid nodig hebben om op hun best te presteren, ontketent de H6PRO Closed een scala aan ongeëvenaarde functies:

 • Gesloten akoestisch headsetontwerp – De H6PRO Closed is voorzien van gesloten oorschelpen om afleidingen uit de omgeving weg te nemen . Hierdoor kunnen spelers zich concentreren op elk audiodetail en daarmee het maximale uit hun competitieve voordeel halen.
 • Maximaal comfort voor lange gamingsessies – Voor gamers die zich urenlang intensief willen focussen, beschikt de H6PRO Closed over vele functies voor langdurig gamen, zoals een lichte, gevoerde hoofdband, verstelbare oorschelpen met dubbele as en oorkussens van memory foam.
 • Afneembare lift-to-mute microfoon – Gamers duwen simpelweg de microfoon omhoog om alle communicatie direct te dempen. De handige magnetische microfoonarm van de headset – gepositioneerd voor optimale spraakontvangst – kan eenvoudig worden verwijderd en vervangen door een stijlvol afdekplaatje bij gebruik van een externe microfoon.
 • Geschikt voor alle belangrijke platforms – De H6PRO Closed bevat verwisselbare kabels voor de PC, Mac, PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. Gamers kunnen de headset ook koppelen aan een EPOS externe geluidskaart om hun gaming-audio verder te verbeteren.
 • Upgrade jouw audio op pc – Ontworpen voor elk platform met analoge bedrade uitgangen, presteert de H6PRO Closed optimaal met de binaurale headset surround sound via de EPOS Gaming Suite, indien gekoppeld met de GSX 300 externe geluidskaart.

De H6PRO Closed is ontworpen om een krachtige en aanpasbare in-game audio-ervaring te bieden waarmee alle gamers profiteren van een competitief voordeel door premium audio. Wil je het iets minder intens en wil je de aandacht kunnen bewaren voor je omgeving? Ontdek dan de H6PRO Open hieronder.

EPOS H6PRO gaming headset

H6PRO Open – Ervaar open-back uitgebreide, natuurlijke high-fidelity audio

De H6PRO Open op dienst beurt is ontworpen met gepatenteerde luidsprekers voor het kenmerkende EPOS-geluid. De headset legt de lat hoog met een meeslepend, open en uitgestrekt geluid. De open akoestische headset biedt natuurlijke en realistische game-audio en levert het beste geluid over het volledige frequentiespectrum, met minimale luistervermoeidheid. Voor gamers die een high-end en natuurlijke audio-ervaring willen of in een stille omgeving willen spelen, de H6PRO Open doet het allemaal, en dat zonder concessies te maken.

De H6PRO Open is verkrijgbaar in Sebring Black, Racing Green en Ghost White. Deze headset biedt dezelfde eersteklas functionaliteiten die je vindt bij de H6PRO Closed, zoals verbeterde comfort, een afneembare microfoon die je kunt uitzetten en compatibiliteit met alle platforms. Er zijn echter ook een aantal belangrijke verschillen:

 • Open akoestisch headset-ontwerp – De H6PRO Open is ontworpen voor gaming in stille omgevingen en levert de ultieme high-performance headset. Meesterlijk ontworpen transducers bieden natuurlijke high-fidelity audio voor de beste audio-ervaringen in zijn klasse. Het open akoestische ontwerp creëert een meeslepende geluidsomgeving en zorgt voor een gedetailleerde audio weergave voor gaming.
 • Spreek natuurlijk, luister natuurlijk – Dankzij het open akoestische ontwerp kunnen gamers hun eigen stem horen zonder stress en zonder de noodzaak om sidetone monitoring in te schakelen.

De H6PRO Closed en H6PRO Open bieden allebei componenten van topkwaliteit en een ergonomisch volumewiel op de rechteroorschelp, waardoor snelle audio-aanpassingen tijdens het luisteren mogelijk zijn. Beide headsets worden geleverd met analoge kabels voor pc en console, en twee afdekplaatjes voor de los te koppelen microfoonarm.

Prijs en Beschikbaarheid

De EPOS H6PRO Open en Closed zijn nu verkrijgbaar via eposaudio.com/gaming, en bij geselecteerde verkooppunten. De premium gaming headsets koop je voor een adviesprijs van € 179.

EPOS H6PRO

 

Win jouw eigen EPOS H6PRO gaming headset t.w.v. € 179

Maak kans op een EPOS H6PRO gaming headset t.w.v. € 179 door heel simpel mee te doen met onze giveaway. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘H6PRO’ en:

 • Vertel ons of je kans wilt maken op de ‘Closed’ of ‘Open’ variant
 • Volg ons op Instagram
 • Like op IG onze laatste 4 foto’s
 • Een berichtje achterlaten onder een post doet wonderen..

Wie weet ontvang jij binnenkort jouw eigen next-generation gaming koptelefoon van EPOS!

Succes!

Meedoen kan tot 26 december en de winnaar ontvangt bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram